Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az alsó fogsorom előrébb van...

Az alsó fogsorom előrébb van mint a felső, ez általános (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mióta van így, csak most vettem észre nem régen, hogy míg másoknak a felső fogsor mögé megy be az alsó, nálam ez pont fordítva van.

Nem is tudom megtenni, hogy az alsó menjen be a felső mögé, de ahogy kérdezgettem, mások meg azt nem tudják megcsinálni, hogy az alsó legyen kívül.

Eléggé előre tudom nyomni az alsó állkapcsomat, annyira, hogy a mutató ujjam hegye simán befér a két fogsor közé.

A kérdésem az lenne, hogy másnak is van e ilyen, és ha igen, akkor javítható e?

Nagyon nem zavarna az életben, csak szeretnék bokszolni (amatőr) versenyszerűen, és így szerintem fogvédőt sem tudnék vásárolni :-) 17/F.

A válaszokat előre is köszönöm :-).

2011. dec. 21. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
te bulldog vagy?
2011. dec. 21. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Rápacsáltál első ezt egyébként bulldogharapásnak hívják. Mindennapos dolog ha amúgy a fogaid egészségesek akkor nincs gond. Lehet hogy az állkapcsod így fejlődött, vagy csak a fogaid állnak így. Nekem is ez van nekem fogszabályzót akartak adni de nem vállaltam mert nem volt annyira kirívó. És még a fogorvosnő ujját is megharaptam háhá...
2011. dec. 21. 00:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja, nekem is az volt az első gondolatom, hogy bulldog pofám van :-).

Köszönöm a választ második.

2011. dec. 21. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:

én még 7 évesen kaptam éjszakai fogszabályzót. de nem olyan két részes volt, hanem az alsó meg az alsó része egybe volt, és még nyelni is alig tudtam, mert az egyik drót hátul majdnem elérte a torkomat. hát akkor még aludni benne.... soha nem "hordtam"

mondták hogy 18 évesen lehet olyan műtét, hogy kivesznek darabokat az alsó állkapcsomból, és utána hátranyomják, de nekem jó így :D annyi az egész, hogy még mindig recések a fogaim, és nem nagyon tisztítják egymást. de nem vészes.

2012. aug. 10. 23:39
 5/5 DexaN válasza:
20 éves koromban nekem azt mondták hogy milliós tétel lenne megműttetnem, 2 évig fogszabályzóval előtorzítanák, hogy műthető legyen, aztán következne az említett műtét, nekem kéne is, mert ha oldalra fekve alszok véresre harapom vele a számat, de nincs rá pénzem... más a csöcseit plasztikáztatja hiúságból én meg ezt nem tudom :/
2018. febr. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!