Kellemetlen szájszag. Menjek orvoshoz?
Elvileg kiskoromban is büdi volt a szám. Most 15 éves vagyok és próbálok mindent megtenni ez ellen. Rendszeresen fogat mosok, fogselymet és szájvizet is használok. (ha nem otthon vagyok akkor rágózok csakhogy annak is elmegy a mentolos illata egy idő után). Valószínűleg nem a számmal van gond mert elvileg "tökéletesek" a fogaim. Olvastam valahol, hogy nyúljak le a torkomba és szagoljam meg az ujjam... nem valami kellemes. Személy szerint baktériumokra gyanakszom de lehet más a bajom.
Úgy érzem, hogy el kellene mennem orvoshoz ezzel a problémával. Szerintetek? Milyen orvost keressek fel vele? fogorvost?
Volt valakinek hasonló problémája? Ha igen mit tett ez ellen?
Akartam írni, hogy moss fogat, de ha mosol...
Igen, menj orvoshoz. Lehet a manduláddal van baj.
Szia! Én is végigjártam ezt az utat, a fogorvostól az arcüregröntgenen keresztül a Helicobacter pylori szűrésig és gyomortükrözésig... és nem találtak semmit. Én viszont "rájöttem", hogy a mandulámmal van baj és emiatt gáz a leheletem (apró fehér nem odavaló darabkákat látok néha rajta), így most én is készülök vissza az orvoshoz, finoman célozva a probléma forrására, talán így, hogy tudjuk, hol a hiba, tud segíteni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!