Kellemetlen szájszag (Cukorbetegség)?
24 éves vagyok fiú. 16 éve vagyok cukros.Rossz fogam nincs,voltam fül orr gégészeten de semmi gond.Cukrom rendben van.Akkor mi okozhatja? Nem aceton szagú.
Sokszor kivan száradva a szám.Valami megoldás?
Vagy reflux vagy attól, hogy ki van száradva a szád. Mert ha több órán át száraz, akkor szinte kivétel nélkül mindenkinek kellemetlen szagú lesz, mert nincs nyál, nincs ami "öblítse" a bacikat.
Próbáld meg, hogy nem hagyod kiszáradni a szád. Igyál gyakrabban, kapj be valamit. Ha elmúlik, akkor tényleg csak ez volt a gond. Ha nem múlik el, vagy nemcsak olyankor kellemetlen szagú a szád, amikor ki van száradva, akkor valószínűleg reflux.
Biztosan kellemetlen? Bocs, de ezt azért kérdezem, mert átestem kismillió vizsgálaton, végül nem találtak semmit, s a doki azt mondta végszóként: csak beképzelem a problémát... (ami persze nem igaz)
Egyébként a háziorvosod el tud küldeni gyomortükrözésre, ott megállapítják, nincs-e refluxod, az okozhat még kellemetlen leheletet (illetve arcüreggyulladás is, de gondolom a fül-orr-gégészetről átküldtek arcüreg röntgenre). Sok sikert kívánok Neked a megoldás megtalálásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!