Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökércsatorna nyitásról ki...

Gyökércsatorna nyitásról ki hallott?

Figyelt kérdés
Egy most kedden tömött jobb felső 6-osnál csináltak ilyet, de nem tömték vissza, hogy gyulladás kifollyon belőle. Ez meddig fáj? A másik fogam ugyanaz csak alul ott tömést szedett le és gyógyszeres tömést adott. Csináltak már nektek ilyet? Ügyeletes volt nem akarta kihúzni. Várpalotai vagyok ha esetleg véletlenül tudnátok ott egy olyan dokit aki kihúzná mind a kettőt annak nagyon örülnék.
2011. dec. 24. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki ne húzasd, a fogmentés a lényeg. Ha már öregebb leszel hiányozni fognak a fogaid és nem tudnak majd hidat építeni, mivel nem lesz mire rádolgozni. Kivehető szájpadlásos fogsort tudnak csak csinálni, ami kijár a szádból ahogy beszélsz. Akkor majd sirathatod a kihúzott fogaidat.
2011. dec. 24. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Kihúzni? Minek? Ha elmúlt a gyulladás akkor gyökérkezelik és betömik. (a tisztességes orvos nem húz amíg megmenthető a fog. )
2011. dec. 24. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
De pokolian fáj.
2011. dec. 24. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Napok óta alig eszem, lassan inni se tudok. Miért nem csinálják akkor meg?
2011. dec. 24. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha kihúznák, akkor is fájna, mert a gyulladás átterjedne az állkapcsodra, plusz a többi fogad elvándorolna. Az is pokoli, és még ronda is.

Nekem volt gyökérkezelésem, nem fájt, mégse tömte be rögtön. Ha ilyen beavatkozásra van szükség, akkor a gyulladás nem tűnik el hipp-hopp ezért tart sokáig. Rendszeresen kell majd menned hozzá, belespriccel a szádba, aztán hazamész.Nekem 40 napig nem volt betömve. Ez egy folyamat.

2011. dec. 24. 23:47
 6/7 A kérdező kommentje:
A 40 nap alatt nem bántotta a kaja a fogadat? Mit ettél? Én nem tudok már semmit sem 3 napja és a gyomrom kivan a sok gyógyszertől és le vagyok gyengülve. 3-4 napja 1 joghurtnál több nem ment le... Monjuk nekem pont alatta van egy másik amin gyógytömés van, a felette lévő tömetlen meg pont oda csukódik. Más pózban tartva a fogaim nem örlik össze rendesen a kaját.
2011. dec. 25. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Turmixolj ételt magadnak, egyél olyan kaját amit rágni nem kell csak nyelni. Vegyél a piacon a mézes bácsitól propolisz csöppet az baktérium ölő, gyulladáscsökkentő és cukros prézlire csöpögtetve vedd be, 5* naponta.
2011. dec. 25. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!