Állandó fogszabályzó után, muszáj éjszakait hordani?
Figyelt kérdés
Most vették le az állandó fogszabályzóm és adtak éjszakait. Éjjel nappal hordanom kell, csak ha eszel akkor nem. Azokat kérdezem akiknek volt fogszabályzólzyuk, hogy ha nem hordanám csak otthon, akkor nagyon vissza menne-e?2011. dec. 20. 15:04
1/4 anonim válasza:
ez hülyeség..nekem szeptemberben vették le az állandót és doki is azt mondta ,hogy kb 12 órát hordjam.nálam ez azt jelenti hogy vacsi után kb19óra körül beteszem és majd reggel ha kelek akkor veszem ki kb 7kor
semmit sem mozdult még vissza a fogam
az első két napban volt rajtam többet,hogy megszokjam
14l:D
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem meg azzal nem is lenne semmi baj h otthon hordanom kell, de suliba nem vlmi kellemes dolog. :D Nekem azt mondta a doki h a következő kontrolig mindig kell hordani, azaz hát hétig. :( köszi a választ :)
2011. dec. 20. 20:18
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak elég éjszaka hordanod. Nekem szeptemberben vették le. Egy hónapig hordtam, utána elveszett. egy darabig kerestük de aztán nem találtuk. Anyu felhívta a fogorvost és azt mondta hogy ünnepek után menjünk be és csináltassunk újat. Nekem nem mentek vissza a fogaim. Még mindig szépek. Tényleg csak éjszakára tedd be. Nem lesz semmi baja a fogaidnak. :) 14/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. Sokat segítettetek, úgy gondoltam, h néha hordom suliba, meg otthon meg este. Az egyik osztalutarsam uncsija végképp nem hordta, neki teljesen vissza ment, de rgy másik osztálytársam csak éjjel hordta, és neki csak kicsit ugrott vissza. :)
2011. dec. 21. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!