Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kérem, aki tud segítsen. Mi...

Kérem, aki tud segítsen. Mi lehet ez a számban? Mitől van?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, eddig sosem voltak ilyen gondjaim, soha semmi baj nem volt.

Ma észrevettem a szám egyik oldalán belül, a bölcsességfogamhoz közel, de a számon nem az ínyen egy kis vörös hólyagot. Olyan volt mint egy sötét szem tarhonya :))) de tényleg, még az alakja is. Vörös színű volt, megijedtem hogy mi az arra jutottam, hogy inkább kiszúrom minthogy valamikor szétmenjen a számban és rosszul legyek :)

Kiszúrtam és vér jött belőle. Nem sok...

Utána alkohollal fertőtlenítettem, de nem is csípte meg semmi.

Utána szépen eltűnt alig látszott egy kis sebecske.

Most kezd picit nagyobb lenni, de nincs benne semmi csak meg van duzzadva és fehéres. De nem fehér, csak ugye a szájban ha seb van mivel mindig nedves kissé fehéres, átlátszós lesz a bőr úgy tudom.

Szerintetek mi lehet ez? Ugye nem baj, hogy kiszúrtam, nem rákosodhat el vagy kitudja? Én már mindenre gondoltam, nagyon aggódom.

Mitől alakulhatott ki????? Ma napközben lett ez ott szerintem, mert reggel még semmi kellemetlen nem volt napközben vettem észre, hogy van ott valami aztán megnézte és...

Megjegyzés: nem olyan rég (pár hónapja) a másik oldalon volt egy folt, de az nem hólyag volt csak folt. Azt hittem anyajegyem lett a számban, de aztán 1-2 nap múlva teljesen eltűnt. Az is ilyen sötét bordós folt volt. Lehet megharaptam a szám, de észre se vettem?

Mitől lehet ez? Nem volt semmilyen kapcsolatom és nem is veszek a számba semmi olyan dolgot...

Másnak is előfordult már ilyen? Ez a folt dolog 2szer fordult elő, de ilyen hólyag még sosem volt a számban! Nagyon megijedtem. Mi lehet a probléma? A fogaim is jók nagyjából, csak kissé kezdenek lyukadni, de semmi extra.

Nagy a baj? És miért lehet ott vér ugye nincs baj a szívemmel vagy nem kapok agyvérzést vagy hasonlót?

Bocs a pánikért, de már mindenre gondoltam, tudom hogy hülyeség de mégis megijedtem...

Ti mit gondoltok?

Ja és az afta az milyen? Sokszor hallani... de az sárga nem? Ugye ez nem az? Nem fáj észre se veszem ha nem nő olyan nagyra, hogy a nyelvemmel érezzem...

2009. máj. 18. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mi van vele azóta? :D
2016. jún. 13. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!