A bölcsesség fog kihúzása kevésbé fáj mint egy "sima" fogé?
Azért van injekció, hogy ne fájjon. Nekem az utóbbi időben kettőt is kihúztak (bölcsesség), egy pillanat alatt kijött.
Nekem mindig mondják, hogy emeljem fel a kezem, ha fájdalmat érzek. De sose éreztem.
Nem a borbély vagy a kovács húzta ki a fogad? :D
Nem volt gyulladt a fog amit kihúztak csak levolt törve és kivolt lukadva nem lehetett megmenteni.Iszonyúan fájt érzéstelenítő mellett is!!!!
Annyira rossz élmény volt hogy elsem merek menni a következőre ,pedig muszáj mert kicsit lukas a bölcsességfogam és nekivan nőve a mellette kévőnek:(
Azt hallottam valahol hogy a bölcsesség fognak nincsen gyökere??!?!?!
Rosszul hallottad. Van annak gyökere, három is.
Ha Pesten laksz, akkor menj a Szentkirályi utcába.
Az a legjobb hely húzásra. És ingyenes is.
Ha nem lenne gyökere, akkor kiesne. Egyébként még nagyobb gyökere van, mint a többinek.
Itt van róla kép, bár ez pont ferdén nőtt.
Utolsó!
Kb.ilyen az én bölcsességfogam is:)
Azt hittem egy időre elfelejthetem a fogászatot és tessék!!!
Van akinek nem fájt a bölcsességfog kihúzása?
Már írtam, nekem nem fájt. Igaz, én nem is féltem.
Azért azt hozzá teszem, hogy sokáig nagyon féltem, de már nem. :)
Szia!
Szájsebészből tudom ajánlani Dr. Kovács Ritát, a Lőcsei utca 20/b-ben rendel, nagyon ügyes :) Igaz, nála 10 000 Ft a bölcsességfog húzás, de az enyémet fél perc alatt kikapta és az is pont olyan volt, mint a linkelt képen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!