Ha valaki 10 évesen felrakatja a fogszabályzót én meg még 18 évesen parázok, akkor a 10 éves érettebbnek mondható?
vagy miért félek tőle ennyire?
pont az lehet az oka mert nagyon kell?ugyanis nagyon kell
média talán ,vagy mi?
amitől félek elég egyértelmű :az emberek reakciója
18f
hol nőttél fel ,hogy így gondolkodsz?
egyszer úgy érzem hogy mázli és szerencsés vagyok ,hogy a szüleimnek tellik ilyenre ,de máskor meg az van a fejemben ,hogy így is szar a kedvem egész nap ,nem hogy még fogszabival:\
nekem a 23-as letszamu osztalyban mar 6 emberken volt fogszabi... amibol 1-nek emg kis iskolaban, egy masiknak pedig csak ejszakai...
Nekem 2 honapja van fenn es en nem hogy feljek tole, hanem vartam. A foggyulolet nalam is megvolt sajnos, de mar szepen latszik a valtozas, pedig meg csak felul van fenn.
16/L D.
volt egy osztálytársamnak 9.-be na mondom jólvan akkor nekem is felkéne tennem ,nehogymár egyedül kelljen ..aztán neki már rég levették nekem meg még fel sem jött, de sajna nekem ez a fogszabis dolog ált suliba nem volt vmi népszerű, de nem emlékszem vna hogy megszólták vna azt akin van, hanem én gondoltam kiábrándítóan csúnyának:\
na mind éljen a porcelán fogszabi:D..rohattul unom már hogy nem merek csajozni, ismerkedni azért mert nem vagyok képes mosolyogni társaságban:S
Én már vagy 9éves koromtól kezdve biztosan könyörögtem a fogszabiért... De még csak most 13évesen kaptam meg. Remélem úgy 16éves koromra le is veszik...:) Elején kicsit kellemetlen volt de most már lassan 4hónapja van fent és eléggé megszoktam.:)
Rakasd fel te is... 25évtől jönnek a legszebb éveid, nehogy már az a pár csálé fog rontsa majd el;) Az én korosztályom nem szólt érte semmit, max az árán volt aki megdöbbent meg volt aki megdicsérte, hogy jól áll, a te korosztályod meg már csak érettebb nem úgy mint az enyém...:) Jobban megértik, hogy kell.
Szóval rakasd fel ez a lényeg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!