Ha valaki 10 évesen felrakatja a fogszabályzót én meg még 18 évesen parázok, akkor a 10 éves érettebbnek mondható?
Figyelt kérdés
vagy miért félek tőle ennyire?
pont az lehet az oka mert nagyon kell?ugyanis nagyon kell
média talán ,vagy mi?
amitől félek elég egyértelmű :az emberek reakciója
18f
2011. dec. 5. 17:25
1/16 anonim válasza:
A 10 éves is parázik :D csak neki megmondják a szülei, hogy fogszabályzód lesz és kész.
2/16 anonim válasza:
egyrészt amit az első mond, másrészt meg egy te korodbelit még jobban izgat mit szól a környezete, mint egy 10 évest. Amúgy én ugyanúgy voltam mint te, de még évekig húztam és 21évesen vettem csak rá magam. Utána rájöttem h felesleges volt paráznom mert van aki észre sem veszi...És tudod nagy igazság: Nem az a gáz ha fogszabályzód van, hanem az hogyha kellene, de nincs!
3/16 A kérdező kommentje:
és már túl vagy rajta?
2011. dec. 5. 18:26
4/16 anonim válasza:
nem:) de azt mondják már nincs sok hátra. viszont szerintem kezdd el mihamarabb, mert az tény, hogy minél később kezded, annál nehezebben mozognak a fogak. ezért IS szokták 10évesen
5/16 A kérdező kommentje:
holnap megyek fogszabis dokihoz, már voltam egynél ,de nála majdnem fél milla volt annyi pénze meg még nincs a szüleimnek
2011. dec. 5. 21:29
7/16 A kérdező kommentje:
jah hogy te már felrakatod.. én azért ennyire nem sietem el
mennyi idős vagy?
honnan jött a bátorság? :D:D
2011. dec. 5. 22:42
8/16 anonim válasza:
Ja, nem, nekem már 2 éve fennvan, csak aktiválásra megyek. :D
Honnan jött a bátorság? Egy percig sem féltem tőle, gyűlöltem a fogaimat.
10/16 anonim válasza:
Ne húzd az időt, nekem anno undorító embertelen orvosom volt, látta hogy mi a helyzet a fogammal, tojt rá, és ma meg is látszik az eredménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!