Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökértömést ki lehet szedni?

Gyökértömést ki lehet szedni?

Figyelt kérdés
Hétfőn lett gyökértömve de fáj. :(
2011. dec. 2. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, kilehet.

Fura, nem kéne fájnia... Hisz a gyökérből kiszedték az idegeket... gondolom gyökérkezelték előtte....

Ha fáj, akkor ott valami nem stimmel szerintem.

Mi volt az előzmény? bevolt gyulladva és fájt, és most itt tartasz??

Talán nem tisztították ki rendesen, és valami újra begyulladt?

2011. dec. 2. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet, de rohadt munka. Ezért szokták több lépésben végezni a műveletet. Csak akkor véglegesít az orvos, amikor már jó ideje problémamentes a fog.
2011. dec. 2. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nehogy megpróbáld. Inkább menj vissza az orvoshoz vagy keresd meg a telefonszámát és kérj az asszisztenstől tanácsot.
2011. dec. 2. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor még gyulladt, újra ki kell tisztítani, jártam már én is így, de nekem még csak próbatömés volt akkor benne.

Mielőbb menj vissza, mert itt a hétvége.

2011. dec. 2. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Előzmény:

1. kezelés: Be volt gyulladva, kifúrta, vmi anyagot rakott bele amitől elhalnak az idegek

2. kezelés: Nem haltak ez az idegek az anyagtól, kiszedte a gyökereket

3. kezelés: még mindig fájt leellenőrizte és még tisztított rajta

4. kezelés: gyökértömte

2 hét múlva megyek vissza fehér tömésre...6000 Ft

tényleg ti mennyiért csináltattok fehér tömést?

2011. dec. 2. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Sztk, ha fog megtartó akkor ingyenes. Melyik fogad?
2011. dec. 2. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
13e volt nekem csak a tömés, de valami fogba beépülő, nem látszik, hogy tömve van a fog, teljesen azonos színű lett a foggal.
2011. dec. 3. 07:50
 8/9 A kérdező kommentje:
én az sztk-ba nem megyek...voltam ott és azt mondták hogy ki kell húzni a bölcsességfogam mert az fáj...közben meg a bal felső 6ost kell gyökérkezeleni, ami gyökértömés után is fáj :/
2011. dec. 3. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:

A magándokik igencsak elkérik a 10ezer forintot tömésenként...

Hm, szóval egyelőre csak ideiglenes tömés van benne?! Azóta is fáj? Ha igen, és még nem beszéltél a dokival, akkor hívd és menj vissza, ne szenvedj! Tisztogatnia kell még...

Ha már nem fáj, akkor meg várhatsz 2 hete, de ha ott vagy, mondd, hogy tisztítsa ki újra, mert fájt és tuti trutyi van még benne... És ne hagyd még betenni a végleges tömést, csak ha már tisztítva van, majd pár napig nem fáj... Utána lehet...

2011. dec. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!