Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Még van tejfogam, de már nem...

Még van tejfogam, de már nem sokáig. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve ha esetleg erre jár egy fogorvos akkor meghallgatnám a válaszát a kérdésemre, mert már nagyon kétségbe vagyok esve:(

20 éves lány vagyok. A nagy problémám, hogy elől az egyik fogam még tejfog. Amikor voltam fogorvosnál, megröntgeneztettük, és kiderült hogy nincs mögötte csontfog. A baj az hogy már nagyon nagyon mozog, és már fáj is kicsit az ínyem. Jelenleg hollandiában vagyok és csak karácsonyra megyek haza, és biztos vagyok benne hogy akkor már nemfognak tudni fogadni az orvosok, tehát az ünnepeket lehet fog nélkül fogom eltölteni, ami másoknak lehet vicces de nekem borzasztó :(

Nem szeretnék itt hollandiába elmenni fogorvoshoz mert biztos hogy nagyon drága lenne, ugyanis nem dolgozok, tehát magam költségére tudok bárhová is menni.

Eddig az ínyem nem fájt, de a fogam mozgott..csak nem ennyire. Nem szeretném még hogy kiessen. Ha kiesik akkor csináltatnom kell műfogat, ami nem kevés pénz. Akár hányszor voltam fogorvosnál, sose mondott igazán semmit rá az orvos..ahjj..mondjatok valami biztatót és ne bántót ha lehet.

köszi :)

2011. nov. 21. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:
A fogorvos fel tudja építeni... és annyira nem is drága :)
2011. nov. 21. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!