Miért félünk a fogorvostól?
Én azért, mert teljesen kiszolgáltatottá válok abban a franc székben, amikor a fogdoki vájkál a pofámban. És még csak meg sem mozdulhatok, mert magammal szúrok ki. Kommunikálni alapból nem vagyok képes, mert tele a szám a fogorvossal, ő meg - rutinosan - nem hajlandó a könyörgő tekintetemből olvasni.
Néha eltűnődöm, miért nem altatják a gyávább népet egy-egy fogászati kezeléskor, én is inkább bevállalnám az anesztézia veszélyeit, mint azokat a szagokat, hangokat érzéseket... brrrr!!!!
szerintem meg csak azért, mert ezt sulykolják belénk kisgyerek kortól. én nem félek, de soha nem is hallottam otthon, hogy félni kell.
kellemetlen, utálom is, de nem félek.
Hozzáteszem, nekem még egyetlen fogorvos sem okozott fájdalmat, mindig kaptam érzéstelenítőt és nem sulykolták belém, hogy félni kell tőlük, sőt.
Ez valami ősi, misztikus és ösztönös félelem lehet... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!