Hiányzik fogad?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 21:24
21/25 anonim válasza:
4 hiányzik, és életemben több időt töltöttem fogászaton, mint ruhás boltban, többet költöttem a fogaimra mint ruhára. 3 hónapja voltam utoljára fogdokinál, minden nap 2x mosok fogat 5 percig, mégis most is be van dagadva egy fogam, készülök a dokihoz.
22/25 anonim válasza:
Hogy én hogy örülnék, ha csak ennyi fogam hiányozna. :D Nekem sajnos összesen 7 hiányzik. Havonta (nem évente!) 1-2-szer járok fogorvoshoz, kb. 4 éve. (Lehet számolni, az kb. 70 alkalom.) Sajnos hiába mondják, hogy a szoptatás nem rontja a fogakat, ez egyszerűen nem igaz! Kb. fél éve hagytam abba a szoptatást (2 gyerek, összesen 6 év szoptatás), és azóta nincsenek új lyukak a fogamon. Pedig előtte úgy volt, hogy betömték, egy hónap múlva mentem, és ugyanaz a fogam megint lyukas volt. Ja, és 4 fogam van, amiben nincs tömés, és egyen korona is van. :O De remélem, hogy a mai húzással befejeztem a fogaim elvesztését. (Ugyanis ezen a héten éppen 3x voltam fogorvosnál.) Na, most jól kipanaszkodtam magam. :)
24/25 anonim válasza:
nekem 26 (ebbol egy bolcsesseg) fogam van:)) pedig alul nem is ferne tobb:P, felul meg egy van kihuzva asszem. Amugy mindig egesseges szerencsere:). De 3 tomott:D. Jelenleg az egyik szemfogam kicsit idetlenul nott, ezert fogszabalyzora van szukseg, jelenleg tagito van a szamban, hanem kikellett volna huzni negy fogamat (gondold el 26-4=22 fogam maradt volna) es nemsokara beteszik a kulso fogszabit is:P mar alig varom h azt is levegyek es vegre szep fogaim legyenek:) 16L
25/25 anonim válasza:
Bocs mind egesseges es lehet h vannak meg benne hibak:P ne nezd:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!