Megvan mind, de bár húzták volna, mikor szabályozták, mert a doki (pedig a klinikán) elszúrta az egészet, és nem szabályozhatta volna húzás nélkül, mert el van csavarodva az állkapcsom, és nincs egymáson a két fogsorom, húzás helyett tágította a felsőt, ami amúgy is kintebb volt...
2009. máj. 8. 22:47
12/25 anonim válasza:
Kihúzták három bölcsesség fogamat, meg egy normál fogat, és 9 kivételével az összes be van tömve.:(
2009. máj. 8. 23:02
13/25 anonim válasza:
14 éves koromig nem mostam fogat, hiányzik mind a 4 db hatos fogam, és van 4 db tömött fogam.
14 éves korom óta rendszeresen mosok fogat, azóta egyetlen fogam sem lyukadt ki.
Mégilyet?!
2009. máj. 8. 23:44
14/25 anonim válasza:
Azért is elromolhat a fog mert ez benne van a családban (hogy könnyen romlanak a fogak még
ha rendesen is vannak ápolva.
2009. máj. 8. 23:50
15/25 anonim válasza:
Azért is elromolhat a fog mert talán benne van a családban hogy még ha ápolják is őket lehet velük baj.
2009. máj. 8. 23:52
16/25 anonim válasza:
Én is ezt hallgattam egész gyerekkoromban, nem is foglalkoztam a fogaimmal, mert úgy voltam vele, hogy minek, ha úgyis elromlik. Aztán amikor 14 évesen kihúztak 4 fogamat, megjött az eszem, érdekes módon, azóta nem romlanak a fogaim.
Így én nem hiszek ebben a családbanmindenkinekrosszakafogai-dologban. Lehet, hogy romlékonyabbak, de azokat sem lehetetlen épen-tisztán tartani. Én is naponta 3x mosok fogat, fogselymezek, szájvizezek, elmexezek, és NEM romlanak a fogaim!
2009. máj. 8. 23:58
17/25 anonim válasza:
2 fogam hiányzik, és 3-mat kell tömni!
12/L
2009. máj. 11. 20:04
18/25 anonim válasza:
nekem 1 fogam hiányzik!24 vagyok de azt hiszem h nemsokára hiányozni fog még1!!
2009. máj. 11. 21:13
19/25 A kérdező kommentje:
Nekem 2 és fél hiányzik, egyikből alig, van elméletileg be lenne tömve, de kiesett a tömés, ami nagyobb mint a fogam többi része, és sok fogam tömött. A legelső is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.