Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet még valamit tenni?

Lehet még valamit tenni?

Figyelt kérdés
a két alsó bölcsességfogam vízszintesen áll, és hamarosan nyomni fogja a többit. fele van kint a fogamnak.
2011. okt. 18. 18:56
 1/4 A kérdező kommentje:

milyen "érzés" lesz a műtét után?

meddig lesz az, hogy csak pépeset tudok enni?

2011. okt. 18. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem vízszintesen volt az íny alatt az egyik.

Adtak érzéstelenítőt, megvárták míg hat, majd felvágták ott az ínyem. Sajnos csak darabolással tudták kiszedni a fogam, de sikerült. Amikor a végén megfeszítették, hogy kiemeljék az utolsó nagyobb darabot fájt, mivel addigra kiment az érzéstelenítő, annyira macerás volt kiszedni. Mikor végeztünk hazamentem. Rá 1-2 órára le kellett feküdnöm, mert annyira rosszul voltam, folyamatosan vért nyelvem mert bár összevarrták a sebet, még szivárgott belőle a vér, és az érzéstelenítő is kiment, így fájtam. Alvás után már jobban éreztem magam. 2-3 napig ettem pépeset, nem tudom pontosan, mivel 3 éve volt. De utánavaló nap már nem fájt.

Ha kiműtik majd elmondanak mindent nyugi, ha nem, kérdezz rá mindenképp. Sztk-shoz mész, vagy maszekhoz? Sztk-snál már hallottam 3 rémtörténetet is, amikor aktuális volt az én bölcsességfog kiszedetésem, és inkább a komplikációk elkerülése végett maszekhoz mentem.

2011. okt. 18. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:

sztks-hoz megyek.

maszekra nincs pénzem sajnos. :(

2011. okt. 18. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:

mesélj még légyszi, érdekelnek a részletek.

hány érzéstelenítőt adtak neked?

milyen kajákat ettél konkrétan?

2011. okt. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!