Lehet még valamit tenni?
milyen "érzés" lesz a műtét után?
meddig lesz az, hogy csak pépeset tudok enni?
Nekem vízszintesen volt az íny alatt az egyik.
Adtak érzéstelenítőt, megvárták míg hat, majd felvágták ott az ínyem. Sajnos csak darabolással tudták kiszedni a fogam, de sikerült. Amikor a végén megfeszítették, hogy kiemeljék az utolsó nagyobb darabot fájt, mivel addigra kiment az érzéstelenítő, annyira macerás volt kiszedni. Mikor végeztünk hazamentem. Rá 1-2 órára le kellett feküdnöm, mert annyira rosszul voltam, folyamatosan vért nyelvem mert bár összevarrták a sebet, még szivárgott belőle a vér, és az érzéstelenítő is kiment, így fájtam. Alvás után már jobban éreztem magam. 2-3 napig ettem pépeset, nem tudom pontosan, mivel 3 éve volt. De utánavaló nap már nem fájt.
Ha kiműtik majd elmondanak mindent nyugi, ha nem, kérdezz rá mindenképp. Sztk-shoz mész, vagy maszekhoz? Sztk-snál már hallottam 3 rémtörténetet is, amikor aktuális volt az én bölcsességfog kiszedetésem, és inkább a komplikációk elkerülése végett maszekhoz mentem.
sztks-hoz megyek.
maszekra nincs pénzem sajnos. :(
mesélj még légyszi, érdekelnek a részletek.
hány érzéstelenítőt adtak neked?
milyen kajákat ettél konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!