Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az sztk-s fogorvos is ugyanoly...

Az sztk-s fogorvos is ugyanolyan jó, mint a magán?

Figyelt kérdés

eddig 2 fogamat is magándoki tömte, mindkettő olyan hülyén lyukadt ki, hogy a doki is alig vette észre, csak fájt. mindkettő 2 fog találkozásánál a mélyben egy pici lyukkal kezdődött, de mire kitakarította elfúrta a fél fogamat. hosszas munkával építette fel újra tömésből. így a számban már 20ezer Ft vigyorog. ámbár szép lett.

most észrevett még egy lyukas fogat, de az újabb 10ezer.

Budapesten élek, de nincs itt címem(egyetem), gondoltam elmegyek a Sztomatológiai Intézetbe, állítólag ott lakcím nélkül is ellátnak ingyen. jók? szépen dolgoznak?

2011. szept. 27. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM! Fogorvost sosem bíznék sztk-ra, annyit megér!
2011. szept. 27. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:

igen, sokan mondják, hogy elrontották az sztk-ban a fogát és sokkal többe került helyrehozni, de más meg azt mondja ne majomkodjak a magánnal, mikor van ingyen is és ugyanolyan jó.

a pénzt elő tudom teremteni, majd kicsit többet dolgozok.

2011. szept. 27. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
na látod én sem tudom, hogy hova menjek.. ki kéne húzni a bal alsó 7es fogam, mivel a tömés mellett kilyukadt, kifúrták újra és kaptam egy ideiglenes tömést, ami kijött és most nagyon fáj a fogam. tanácstalan vagyok, hogy hova is kéne mennem..
2011. szept. 27. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
A magánfogorvos a saját, sztk-s rendelőjában rendel. Amit állami alkalmazottként összebarmol, azt magánként megjavítja. Természetesen ha lejár az sztk-s rendelési ideje, elpakolja az állami felszerelést, eszcájgot, ingyenes gyógyszert, és ugyanott folytatja magánorvosként, de előbb hazaszalad az otthon tartott saját felszereléséért.
2011. szept. 27. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugye elhiszed....
2011. szept. 27. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan szakember !! A felettem szoló is írta. Csak epp mas anyagokkal kell hogy dolgozzon. Ingyenes vagy olcsobb. Foghuzasra meg talán Elmennék, de másra nem! Az amalgam méreg, ott elvileg még azzal tömtek par eve is ...
2011. szept. 28. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
Én azt hiszem, hogy az sztk ba higanyt öntenek a lukba, és kombinált fogóval húznak. Injekció helyett gumikalapács. És a portás asszisztál.
2011. szept. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!