Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a foghúzás?

Nagyon fáj a foghúzás?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem most húztak fogat egy pár órája. az érzéstelenítőtől beszédültem, azt se tudtam hogy hol vagyok:D de a húzás annyira nem fájt, vagyis 2másodperc fájdalmat megér az, hogy ezentúl nemfog fájni:P
2009. júl. 27. 13:18
 12/16 anonim válasza:
100%

Bocsi már akinek két másodperc!!!...Nekem pl:az utolsó fogm mikor húzta a doki "szemfog"45 percig űltem a székben mert nem akart kigyünni ráadásúl beletört és akárhányszor ráfogott mindig lecsúszott a fogó aztán elővett valami hegyes piszkavasat és azzal kezdte kipiszkálni a szájpadlásomból!(igen a szájpadlásomból)azt mondta,hogy ő még ilyen makacs akaratos fogat nem látott praxisa során.

Mikor végre kipiszkálta én úgy kiugrottam a székből,hogy ha madár lett volna a rendelőbe biztos megfogtam volna!

De ő nem örült ennyire mert szétment a keze,és akik időpontosak kinn várakoztak mind elnapolta és hazaküldte mert már nem bírt fogni.

Annyit még hozzá,hogy fájni a húzás nem fájt csak kellemetlen volt hallgatni ahogy recseg a fog,no meg utána a szétroncsolt szájjal vagy 2,5 hétig alig bírtam beszélni,több kettőnél még a mellette lévőnek a gyökerét is fellazította.

2009. aug. 21. 00:26
 13/16 anonim válasza:

Láttam valaki itt írta a gyökérkezelést!!!

Vigyázzzzz!!!!!!!!!Mert a rokonom úgy járt pl,hogy eljárt gyökérkezelésre és egy idő után tájog vagy "valami ciszta" vagy mi lepte el a szájpadlását.Aztán most egy ideje állandóan járni kellett neki Nyíregyházára a szájsebre ,mert csapolták neki míg most egy/két hete úgy látták a dokik,hogy feküdjön be és felnyissák neki és eltávolitják azt a bigyuszt!

Ugyhogy csak lassan azzal a gyökérkezeléssel!!!...

2009. aug. 21. 00:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem pűr napja volt egy gyökérkezelésem. Igaz többnyire már ki votl fúrva a luk egy éve benen mert mély volt. De szal a gyökérkezelés nem fájt egyáltalán, illetve alig, amikor a gyökereket piszkálta ki.

Apám mindíg azt mondta nekem, hogy huzatni csak akkor szabad ha már nagyon muszyál. Ha szét is van bszva a fog, ha a gyökere még meg van akkor huzatni ne, mert ha híd kell későbbiekben a mellette lévő fogra, akkor a kihúzott fog pont hiányozni fog.

2009. aug. 21. 01:28
 15/16 anonim ***** válasza:
hát én annyit éreztem mint mikor magam szedtem ki a tejfogamat mert hogy jött alatta az új, egyébként semmi borzaszto fájdalom nem volt. nem is fájt inkább ilyen huzo érzés volt :D
2009. aug. 27. 17:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem szabad hogy fájjon a foghúzás megfelelő és alapos érzéstelenítés mellett. Én ezért hagytam ott a fogorvosomat mert nem tudta rendesen elérzésteleníteni és amikor kicsit megmozgatta már az is naon fájt. Akkor ha jobban hozzá lát mi lesz???

A szájsebészeten kihúzták. Semmit nem éreztem . Még most sem pedig eltelt már jópár óra.

2009. szept. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!