Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a foghúzás?

Nagyon fáj a foghúzás?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
nekem nem fájt
2009. ápr. 23. 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
nem kellemes, de érzéstelenítővel kibírható. Kicsit fáj utána, mikor az érzéstelenítő hatása kezd elmúlni.
2009. ápr. 23. 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha kimegy a fájdalomcsillapító, nagyon tud fájni, de nem mindig.

A gyökérkezelésnél viszont tutira jobb...

2009. ápr. 23. 14:17
 4/16 anonim válasza:
84%

irj privibe....SÜRGÖSEN!!

ot elmondom mert egy kicsit hosszú

2009. ápr. 23. 14:18
 5/16 A kérdező kommentje:
????? Utolsó nálad mizu hm ?
2009. ápr. 23. 14:28
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Közel sem annyira, mint a fogfájás! Ha jól lezsibbad, csak azt fogod érezni, hogy mozgatja a doki, meg recsegő hang lesz és már kint is van. Nem kellemes, de a fogfájás sokkal rosszabb. Nekem nem fájt utána se, mielőtt kiment az érzéstelenítő bevettem egy fájdalomcsillapítót és reggel már nem fájt. 2-3 napig talán picit kellemetlen érzés, illetve húzás után 3-4 napig nagyon óvatosnak kell lenni.

Ha az alábbi tanácsokat betartod szigorúan, akkor hamar és szépen fog gyógyulni:

kb. 3 napig nagyon vigyzázol rá: nem eszel, iszol semmi tejterméket, nem rágsz rajta, nem megy bele a kaja és nem öblögeted, sem vízzel sem szájfertőtlenítővel nem lesz semmi gond. Pár hete szerdai napon húzták a fogam, és azon a héten szombaton szinte már észre sem vettem, csak a helyét. Most már óvatosan tudok enni rajta, bár még mindig van egy mélyedés a helyén É(kb. 5 hetes a húzás most) és pirosabb is, hisz idő kell a teljes regenerálódásra. Az első 2-3 nap a legnehezebb utána nem lesz gond.

2009. ápr. 23. 14:35
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
nagyon kis foggal el ne menj fogorvoshoz azaz olyannal ami tropára ment! Most értünk haza egy fél órája és majd meg haltam 20szor ment neki a fogamnak, és éppen h kiszenvedte!
2009. ápr. 23. 17:32
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem egyszer egy halál gyulladt tályogos fogamat húzták ki, és magát a húzást nem éreztem, de húzás után azt hittem megbolondulok, annyira fájt a helye:S

egyébként mégis azt mondom, szívesebben bevállalok egy gökérkezelést, mint egy húzást, ugyanis az sem fáj megfelelő érzéstelenítés mellett, utána nem őrülsz meg a fájdalmomtól, és még a fogadat is megmentik.

2009. ápr. 25. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát, én a legutolsó gyökérkezelésemen nem kaptam érzéstelenítőt.

Azt hittem meghalok.

Inkább húzás.

2009. ápr. 25. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
hát amikor legutóbb voltam és kihúzták,aztkívántam inkább szúrnának belém vagy húsz kést...mivel mikor húzni akarta nem jött ki....pedig húzta mint állat:D aztán úgy döntött hogy szétvágja több részbe...na akkor azthittem meghalok...persze azok se akartak kijönni,de aztán nagy nehezen sikerült...
2009. júl. 12. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!