Bölcsességfogat csak szájsebész húzhat ki igaz?
Figyelt kérdés
az a helyzet, h szeretném kihúzatni a bölcsesség fogaim mert félek, hogy elmozdulnak a fogaim (fogszabályzós voltam).
úgy hallottam, h előbb a körzeti orvosnak kell beutalnia és utána mehetek a szájsebészetre.. de vajon beutal, ha szépen megkérem, csak azért, hogy kihúzassam a bölcsesség fogaim esztétikai okokból? Jajj és még egy kérdés.. csak akkor lehet kihúzni a bölcsesség fogat ha már kinőtt vagy ki lehet előtte is?
2011. szept. 14. 21:33
11/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, kedves mosolygós kislány: a fogadat a portás is kihúzhatja. Ugyanis nincs ilyen előírás. Az egy másik dolog, hogy épp tegnap voltam fogat húzatni, nevezetesen a bölcsességfogamat. 4 darabban vette ki a sima sztk fogász, még csak föl se állt a székéből. Nagyon rád gondoltam, mert tényleg rohadtul fájt. Meg is kérdeztem a dokit, hogy elfogyott e a rendes fájdalomcsillapítójuk, vagy csak ilyen sz.art tartanak a rendelőben. Szal vagy te magad intézted ezt így, vagy közbenjártál a fogászok isteneinél.
12/14 A kérdező kommentje:
rendben akkor megkérem a portást,h vésse ki a fogam, biztosan tud röntgent készíteni, hogy ugye megállapítsa, h merre állnak a fog gyökerei, aztán megkérem, h vésse ki vésővel :D egyébként nagyon jól tűröm a fájdalmat nem hinném,h probléma lenne belőle :D nem hallottam olyan esetről, h valaki bele halt volna :D kedves,h gondoltál rám, jól esik :$ most legalább a kérdésre jött a válasz SZTK-s fogorvos is kihúzhatja a fogat (: köszönöm erre voltam kíváncsi (: jobbulást (:
2011. szept. 22. 20:14
13/14 anonim válasza:
A fájdalommmentesség pusztán fájdalomcsillapító kérdése, még gyulladt fogat is teljesen el lehet érzésteleníteni. Nem értem, miért spórolnak vele. Az én szájsebészem, akinél már többször voltam fogat húzatni, alapból dupla adag lázcsillapítóval dolgozik, és ez elég megnyugtató, még soha nem éreztem semmit közben, pedig volt nekem is több darabos, majd félórás húzásom.
14/14 anonim válasza:
Jobb, ha szájsebész csinálja -
Pláne ha pl. lyukas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!