Mi fáj jobban, a gyökérhúzás vagy a foghúzás!?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyünk húzatni a gyökeret azaz van kb.: 1 mm a fogamból de több nem! Ezt milyen lesz kihúzatni? Fogamat 2 hete húzták és eléggé kellemetlen volt!:S2009. ápr. 22. 20:07
11/12 anonim válasza:
Ne kábítsátok egymást rémsztorikkal légyszi. az egy igen buta áltanásosítás, hogy töméshez nem adnak érzéstelenítést. nem törvényszerű, hogy minden fogászati kezelés rémálom legyen, normális orvos mindent elkövet, hogy a lehető legminimálisabb fájdalmat okozza. épeszű, nem barbár dokihoz kell menni. érdemes rászánni egy kis időt, körbeérdeklődni ismerősöknél, kit ajánlanak, vagy net alapján keresni egy szimpi dokit (én így találtam). fogat csak végszükség esetén engedjetek húzni, manapság ritka, ha nem lehet egy fogat megmenteni. egyébként a kérdésre válaszolva: megfelelő érzéstelenítés mellett sem a gyökérkezelés sem a húzás nem fájdalmas (mindkettőben volt már részem).
12/12 A kérdező kommentje:
nekem nem adtak a töméshez, mert csak ici-pici lyuk volt és kb.: 5 perc még megcsinálta és csak fúrt meg betömte! És egyáltalán nem fájt nekem! És nem is kértem érzéstelenítőt de ha kérsz adnak!
2009. máj. 1. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!