Fogszabályzó és foghúzás?
18 éves lány vagyok. A szemfogam helyén még tejfog van. A fogorvos azt mondta,hogy azt kihúzza, aztán feltesz egy maradandó fogszabályzót.
Több kérdésem is lenne hozzátok.
1./ Meg kell-e várnom amíg kinő az új fog, vagy már tehetik fel azonnal a fogszabit?
2./ Mennyire lesz feltűnő, ha fogszabályzó is van a fogaimon,hogy hiányzik az a fogam? (Nagyon cikinek érzem.)
3./ Az átlátszó gumik drágábbak mint a normál színesek?
4./ Ha átlátszó gumikat tetetek fel, csak egy fémszál fog látszódni?
5./ Ti milyen színű gumikat ajánlanátok? Nekem az átlátszó tetszik a legjobban,mert talán az a legkevésbé feltűnő.
Nagyon félek ettől az egésztől... Biztos hogy ezek után 1 vagy 2 év pasi nélküli időszak jön, amíg a fogszabi rajtam lesz... :(((
Köszönöm mindenkinek aki válaszol:)
Adri
Szia! Először is, szerintem a brekett átlátszó, vagyis fehér, amihez fehér gumikat raknak fel. Igazság szerint, ezt a fogszabályzó-orvosoddal is megbeszélheted! :)
Minden esetre van olyan ismerősöm, aki "fogszabis korában" jött össze a pasijával és már 3éve élnek boldog kapcsolatban.
Ezen kívül egy másik ismerősöm is felrakatta a fogszabályzót, úgy hogy előtte kihúzták a fogát, nem látszik annyira, nyugi! :)
A fehér-vagy átlátszó :) fogszabi valamennyivel drágább, mint az általános fémszínű.
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!