Itthon mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Jövö héten megyek fogorvoshoz.
Szerintem begyulladt az egyik fogam, megduzzadt az inyem, és az "arc böröm" közti terület. Olyan mintha valami daganat lenne ott. :(
2011. aug. 20. 17:25
1/5 anonim válasza:
Borogasd be, vegyél be valami gyulladáscsökkentőt! Kb. egy hét mire leapad...
2/5 anonim válasza:
Ameddig nem jutsz el a fogorvoshoz, phlogosol oldattal öbblögess, de be is kenheted töményen a gyulladt részt.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kamillateával öblögess, ha lyukas a fogad és azért gyulladt be, akkor ha szódabikarbónát "öntesz a lyukba" akkor az is megnyugtatja, azt az oldalt kíméld, tehát ne rágj rajta, ha van otthon valami gyulladáscsökkentő gyógyszer(pl cataflam) akkor vegyél be. ennyi jutott eszembe!:)
4/5 anonim válasza:
Mi vagy te, onkológus? LOL
A daganatok nem gyulladással kezdődnek.
5/5 anonim válasza:
Recept nélkül is kérhetsz Dalacin c- t a patikaában, így kb 1300 Ft körül van.Kb 2 nap múlva hatni is fog. Addig Fájdalom csíllapító az én öblögetési módszerem, ami eddig a legjobban bevált tablettás hydrogén peroxid azaz pezsgető 1 dl vízben 2 tabletta.Ezzel öblöges és utánna 1 óráig se cigi, se folyadék, se étel. Ezt a fogorvosom ajánlotta mivel kiöli a bacikat, le viszi a duzzanatot és nagy mértékű gyulladás csökkentő hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!