Ha mosolygok kilátszódik a felső fogínyem. Miért?
Egyértelműen alkati kérdés.
Amit tehetsz, hogy szépen ápolod a fogaidat és a fogínyedet, így szép marad.
Az, hogy ez neked nem tetszik semmit nem jelent. Van egy mondás, biztos ismered.
Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád.
Azon, hogy kilátszik az ínyed semmi nem fog múlni, ugyanúgy fogsz párt találni, és tudsz szerelmes lenni, és téged is tiszta szívből szerethetnek.
Azt is szokták mondani, hogy a belső számít ami annyi kiegészítéssel igaz is, hogy azért igénytelennek sem szabad lenni, törődj a külsőddel, próbálj a neked tetsző módon, de szépen öltözni, és mert megszólalni társaságban, ha jó fej vagy megtalálod a helyed, és hidd el akkor még ennél nagyobb testi "hibákat" is el tudnál viselni.
Vedd észre pl, hogy sokszor látni olyat, hogy csúnya pasi nagyon csinos nővel van együtt.
Nézd meg ezt a játékfilmet, főleg a kopasz csajra figyelj.
Jóvoltköszönömkérekmég - Happythankyoumoreplease
Ja még annyit írnék, hogy 32/F vagyok, és bár nem derült, ki hogy te F vagy N vagy, de ha végignézem az eddigi életem volt benne pár nő (nem rengeteg), és mind másmilyen volt külsőre és belsőre is. Mind csodásak :)
Volt akinek gyakorlatilag nem volt melle, volt akinek meg óriási cicijei voltak. Volt kicsi és volt nálam 10 centivel magasabb is, ez utóbbi fura volt, de semmit nem változtatott azon, hogy Boldog voltam (vagyok)
Köszönöm szépen a válaszokat :) és 16 éves vagyok és lány xD
Aki meg nem tudott értelmes választ adni elég bunkó parszt volt :S már elnézést.. kokainozik a halál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!