Hülyének néznek ha mosolygok?
Tudod hányszor mosolyodom el, ha eszembe jut valami?:D
Ilyenkor van, aki furcsán néz rám, de szerintem senki nem néz hülyének, csak elkönyveli, hogy valamiért jó kedvem van, sz-tem.
Ne foglalkozz másokkal, különben is mindenki másképp egyforma!
A nevetés jó dolog, egészséges, és gyógyító, és szépítő hatású!
Lehet.
de ha rámjön a röhögés mondjuk a metrón, hát röhögök. ha hülyének néznek, lesz@rom. volt már, hogy megkérdezte egy srác min nevetek. elmondtam neki, és ő is nevetett:D
Ez jutott eszembe :
„Semmibe se kerül, de sokat teremt. / Gazdaggá teszi azokat, akik kapják és nem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. / Egy pillanatig él csak, de emléke néha örökre megmarad. / Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle. / Táplálja a jóakaratot az üzleti életben, boldogságot teremt az otthonban és mindenütt a barátság biztos jele. / Pihenés az elfáradt embereknek, napfény a csüggedőknek, világosság a szomorkodóknak és a természet legnagyszerűbb ellenszere a bajokkal szemben. / Nem jelent földi javakat senki számára: / Nem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni - csak önként lehet odaadni. / Ha valaki már túl fáradt ahhoz, hogy mosolyogni tudjon, akkor legalább te nézz rá derülten. / Senkinek nincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni! / Ha meg akarod kedveltetni magadat az emberekkel, akkor MOSOLYOGJ!!” Carnegie, Dale
ültem a buszon és mellettem ült egy srác, eszembejutott egy south parkos jelenet, hát fel is röhögtem:) néztek rám, na de kit érdekel? Amikor a villamoson, buszon végig csuklottam, akkor is néztek.:)
Ne zavartatsd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!