Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nyitott szájjal alszom és...

Nyitott szájjal alszom és nagyon zavar. Lehet ezellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka, talán az állkapocsizmaim nem elég erősek? Nagyon zavaró, mert reggelre teljesen kiszárad a torkom, sokszor folyik a nyálam és nem is lehet túl szép látvány. Mit tehetnék ellene?
2011. aug. 19. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

az ember élete során 8 pókot nyel le amikor alszik,ha nyitva a szád akkor szorozd meg párral.:D

ez nem kitaláció ez NAT GEO tv:)

2011. aug. 22. 00:48
 12/14 anonim válasza:
nekm is hasonló a problema..de nekem az orr bedugulása miatt, ér reggelre qurvára kiszárad a szám! Ha neked nem ilyen a problémád (orrdugulás) akkor arra nincs megoldás, mert álmod folyamán úgy is kinyílik
2011. szept. 5. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor még nyáltócsában is ébredek... hát ez van.

Párom szerint olyan édes. Ő is nyitott szájjal alszik. Szerintem aranyos. XD

2011. szept. 5. 17:34
 14/14 anonim válasza:
Szerintem se probléma ha valaki nyitott szájjal alszik. :) Én múltkor buszon utaztam és nyitva volt a szám. Nekem részemről ez gáz. De szerintem ez lehet allergia is.
2014. júl. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!