Nyitott szájjal alszom és nagyon zavar. Lehet ezellen valamit tenni?
Figyelt kérdés
Mi ennek az oka, talán az állkapocsizmaim nem elég erősek? Nagyon zavaró, mert reggelre teljesen kiszárad a torkom, sokszor folyik a nyálam és nem is lehet túl szép látvány. Mit tehetnék ellene?2011. aug. 19. 19:00
11/14 anonim válasza:
az ember élete során 8 pókot nyel le amikor alszik,ha nyitva a szád akkor szorozd meg párral.:D
ez nem kitaláció ez NAT GEO tv:)
12/14 anonim válasza:
nekm is hasonló a problema..de nekem az orr bedugulása miatt, ér reggelre qurvára kiszárad a szám! Ha neked nem ilyen a problémád (orrdugulás) akkor arra nincs megoldás, mert álmod folyamán úgy is kinyílik
13/14 anonim válasza:
Én sokszor még nyáltócsában is ébredek... hát ez van.
Párom szerint olyan édes. Ő is nyitott szájjal alszik. Szerintem aranyos. XD
14/14 anonim válasza:
Szerintem se probléma ha valaki nyitott szájjal alszik. :) Én múltkor buszon utaztam és nyitva volt a szám. Nekem részemről ez gáz. De szerintem ez lehet allergia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!