Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyitott szájjal veszem a...

Nyitott szájjal veszem a levegőt, baj lesz majd belőle?

Figyelt kérdés
már kiskorom óta több levegő jut be a számon keresztül, mint az orromon! emiatt a fogaim is szétcsúsztak tehát a harapásom nem jó, fogszabályzóm van. de ez baj lehet a későbbiekben? kéne orvos?
2011. júl. 15. 12:33
 1/6 PerverzcsajXD ***** válasza:
Kiskoromba én is a számon át vettem a levegőt de már rászoktam arra hogy orron be szájon ki.:)) De nekem nem volt semmi bajom csak azért szoktam le róla mert ha orron veszek akkor tisztáb levegő jut a tüdődbe.!
2011. júl. 15. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
csak én úgy alig kapok levegőt...:/
2011. júl. 15. 12:45
 3/6 anonim válasza:

Én is néha a számon veszek levegőt,mert csak ott kapok.Pl:nátha,allergiás orrdugulás.Bajod csak annyi lesz,hogy kiszárad a torkod(legalábbis nálam ez szokott lenni) oda lessz a mandulád,ha van.Szájon át több bacit tudsz benyelni szerintem.Az orr tisztít,legalábbis szűr.Jó lenne ha elmennél fül-orr-gégészhez és megnézetnéd mi a baj.Lehet valami orrpolip vagy nyálkahártya probléma lehet.

Az meg hogy szétcsúsztak a fogaid,mert szájon át lélegzel?

Miért?Olyan erős volt a légáramlat,hogy elnyomta a fogaid??Az biztos mástól van!

2011. júl. 15. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
hát, a fogorvos ezt mondta, én is hülyeségnek tartottam első hallásra :D
2011. júl. 15. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, hátha tud segíteni!

Allergiavizsgálat, gégészet, tüdőgondozó ezek.

Én ezeknél jártam, mert ez az egyik tünetem.

Nekem nem tudták megállapítani az okát.

De Neked hajrá, hátha megállapítják, szurkolok!

2011. júl. 15. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
jó,köszönöm mindenkinek:):)
2011. júl. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!