Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelésen estem át, de...

Gyökérkezelésen estem át, de már egy ideje nem tudtam elmenni az orvoshoz, történhet valami baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az történt, hogy gyökérkezelték az egyik fogam, megtörtént a kezelés, aztán 3x 4x visszajártam, hogy befejezzék, ugyanis állítólag mindig volt valami baj, mert nem lehetett betömni, nyitva hagyták. Sajnos megváltozott a fogászati rendelés és időm se volt elmenni, de most tervezem, csak félek, hogy valami nem lesz oké :\

Az van hogy akárhányszor visszamentem nem tömték be, mert állítólag begyulladt vagy valami baj volt, jött belőle valami büdös akármi is. Azt mondták szívjam a fogam, szivom szivom, nincs benne semmi kajamaradvány. Csak kérdezni szeretném, hogy mégis meddig van ez, hogy nyitva hagyják? Meddig tart ez az állapot, hogy állandóan van valami probléma a fogammal? Még a héten elmegyek, csak félek sose lesz már rendben a fogam.

Egy másik problémám is van sajnos a héten elkezdett fájni a hátsó fogam, ha hideget iszok akkor fáj, ilyen volt már, de elmúlt. Ezt is kérdezzem meg majd, hogy mitől lehet? Vagy elmúlhat?

Köszönöm!

2011. júl. 25. 08:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

No ma megyek megint, tiszta ideg vagyok, félek hogy megint fájni fog amikor feldugja azt a tűt :\ nagyon para :D :(

aztán hétvégén mi lesz... nemtudom. lehet a korházba küld annyira szét van fertőződve meg rohadva a szám :( :\

2011. aug. 11. 09:48
 22/27 A kérdező kommentje:

No túléltem... :\

a doki azt mondta legszívesebben kihúzná. ma is fájt, most is fáj. Most viszont ilyen gyurma valamit rakott bele, lehet hogy felfog dagadni az arcom, mert nem tud ürülni akkor a cucc? :\ sajna nagyon rossz a fog... ilyen implantátum vagy mi meg 100,000 körül mozog... hát ilyet. azt mondta ha nagyon fáj vegyem ki azt a gyurma valamit. de éjjel ha ennyire durva tuti cataflam. jajj istenem miért nem mentem el hamarabb fogorvoshoz :( :( :(

2011. aug. 11. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Szegényke! Gyógyszeres tömést rakott bele vagy mit? Ám, ha kitudod venni akkor vedd ki, persze csak, ha annyira fáj, hogy nem tudsz aludni. És menj vissza holnap szerintem. Nekem is így volt, először próbálta fúrni, tisztítani, de nem nagyon tudta, mert fájt. Aztán másnap vissza, mert nem aludtam semmit a fájdalomtól. Akkor már kitudta pucolni nekem, majd a következő pár hétben gyökér kezelgette.. Kipucolni kitudta? Vagy nem tudott belemászni? :(
2011. aug. 11. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, hogy először gyógyszeres tömés, majd az másnapra kicsit lehúzta, s így hozzám tudott nyúlni.. Kicsit rosszul írtam le az előbb..
2011. aug. 11. 20:15
 25/27 A kérdező kommentje:

éjjel megint fájt, de most semmi (ugyanaz mint keddről szerdára kb.), hát azt mondták ha nem fáj nem kell visszamenni, most semmi bajom. csak remélem nem fog beduzzadni az arcom, habár akkor már belenne nem?

nagyon ki akarja huzatni, de én meg nem akarok sok ezerért beültetni fogat :D

Azt mondja az a baj, hogy nagyon folyik belőle a genny vagy mi, én ebből semmit nem érzek, csak hát feldugja azt a tűt vagy mit s reszeli meg huzogatja és van mikor fáj. meg állítólag az előző ovos csak az egyik gyökeret szedte ki, vagymiről beszélt, 2 van és az egyiket szedte ki állítólag. na mondom fasza... :\

szóval remélem a hétvégén nemfogok meghalni a fájdalomtól :)

2011. aug. 12. 07:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem a doki dönti el, mi legyen a fogaddal! ha nem vagy biztos benne, hogy menthetetlen, nézesd meg mással is! ha az is azt mondja, hogy muszáj kihúzni, hát sajna van ilyen, de az enyémre is ezt mondták, úgyhogy gyűjtöttem egy kis pénzt és elmentem egy magándokihoz, ő is azt mondta, egyszerűbb lenne kihúzni,n de mondtam,nhogy azt semmiképp nem akarom! ezért 3 hónapig kínlódtam ugyanígy, tele volt váladékkal,nnem akart tisztulni,n volt hogy tisztítás után jobban fájt mint előtte valaha, kétszer le is zárta ideiglenes töméssel, aztán megint fájt, fel kellett nyitni, már majdnem feladtuk, de végül sikerült megmenteni, nem tudom a tied milyen, de ha gondolod, ahol én voltam, a Mindentment rendelő Budán, a nevében is benne van a lényeg. csóró vagyok mint állat, de ennyi kezelés után is kijöttem 30.000 alatt. és ezt se muszáj, mert van ingyenes állapotfelmérésük, tehát ha bejelentkezel egy ilyenre, egy forintodba nem kerül, max ha megröntgenezteted,n az is max. 2000 szóval megnézetni szerintem megéri. Dr. Kőrösi Andreához kell bejelentkezni, nagyon rendes, engem ő mentett meg...pedig nem tudtam mire számítsak csóróként egy budai rendelőben, de neten találtam, és nagyon örülök, hogy megtaláltam. majd megmondja érdemes-e bajlódni azzal a foggal.
2011. aug. 13. 20:19
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek majd ^^ szerencsére nincs baj most a fogammal, vagyis hát, azt hittem fájni fog meg minden, ugye mert most le van zárva, vagyis hát szerintem, mert benne van a cucc :) na majd kedden meglátjuk mi lesz.
2011. aug. 14. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!