Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelésen estem át, de...

Gyökérkezelésen estem át, de már egy ideje nem tudtam elmenni az orvoshoz, történhet valami baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az történt, hogy gyökérkezelték az egyik fogam, megtörtént a kezelés, aztán 3x 4x visszajártam, hogy befejezzék, ugyanis állítólag mindig volt valami baj, mert nem lehetett betömni, nyitva hagyták. Sajnos megváltozott a fogászati rendelés és időm se volt elmenni, de most tervezem, csak félek, hogy valami nem lesz oké :\

Az van hogy akárhányszor visszamentem nem tömték be, mert állítólag begyulladt vagy valami baj volt, jött belőle valami büdös akármi is. Azt mondták szívjam a fogam, szivom szivom, nincs benne semmi kajamaradvány. Csak kérdezni szeretném, hogy mégis meddig van ez, hogy nyitva hagyják? Meddig tart ez az állapot, hogy állandóan van valami probléma a fogammal? Még a héten elmegyek, csak félek sose lesz már rendben a fogam.

Egy másik problémám is van sajnos a héten elkezdett fájni a hátsó fogam, ha hideget iszok akkor fáj, ilyen volt már, de elmúlt. Ezt is kérdezzem meg majd, hogy mitől lehet? Vagy elmúlhat?

Köszönöm!

2011. júl. 25. 08:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
No elmentem... végig izgultam az utat... erre szabadságon van a héten az orvos.. hihetetlen, nincs más aki fogadna, csak másik körzetből, az meg nem hozzám tartozik. Hihetetlen. Akkor marad a jövőhét... :\ remélem nem hullik csak úgy ki a fogam.. :( :( :(
2011. aug. 2. 16:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém... Hát tényleg nem akar összejönni a dolog... :)

De ne add fel, ez azért van, hogy addigra megund a parázást, és már amiatt se szenvedj :D

Amúgy - ha ez vigasztal - az tényleg nagyon nagy szerencse, hogy nem fáj, mert ha be lenne gerjedve már rég a Szentkirályiban ülnél az ügyeleten... Ez jó jel, valószínűleg már rég elhaltak az benne. amúgy azt ki is próbálhatod jégkockával. ha hozzáérsz vele és semmi, akkor már nem él a fogad, de ettől még ki kell tisztítani és lezárni szépen. szerintem könnyen túlleszel a dolgon, ne félj. csak menj el tényleg ha visszajön a doki!

2011. aug. 2. 23:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
kihagytam az "idegek" szót... :P
2011. aug. 2. 23:21
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Hát jégkocka nincs most nálam épp, de hideg, meleg vízzel nincs problémám, nem érzékeny.
2011. aug. 3. 07:24
 15/27 A kérdező kommentje:

Ni kipróbáltam fagyival, háááát, érezni érzem h hideg, de ugyanannyira ingerli a fogam, mint a többit, kicsit talán kevésbé :\ viszont igy sem fáj.

na elrakom az aggódásom jövőhétre :D

2011. aug. 3. 18:16
 16/27 A kérdező kommentje:

Szia, na voltam dokinál, hát nem rózsás a helyzet :\ az van hogy megint szedett ki ezt azt, vagy 10-20 olyan "tűt" elhasznált baromira fájt bakker, már izzadtam. most is sajog az a rész, meg locsolt bele valami löttyöt és rakott bele 1 vatta szerüséget aminek borzasztó íze van :@

meg befurt egy másik fogat is, hát az meg elkezdett vérezni, vagy az íny nemtom, na mind1, csütörtökön megyek vissza, most nemtudom hogy a vattadarab vagy mi, az maradjon benne? lehet mondta h mivan, de önkivületi állapotban voltam és nem éreztem h van ott valami, mert a tömés miatt elzsibbasztotta a számat. hogy fogok így enni? ehetek egyáltalán? :D

hát remélem nem kell kihúzni :\

pedig mondta hogy nemtudja mi legyen, hogy huzassuk v ne, aztán most meglátjuk mi lesz.

hát para :\

na mind1, azért leírtam mi történt nagyjából :D

2011. aug. 9. 17:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia. :) Örülök, hogy végre látott a doki. Próbáld meg én azt mondom, hogy mentse meg a fogad. Igen fáj, mert az ideg még dolgozik, pláne, hogy meg lett piszkálva. Olvadós Cataflamot írass fel, nekem ez mindig segített fogfájdalomnál is, nem úgy, mint a drazsé.

A vattát én cserélgettem itthon benne, így nem jutott étel a lyukba. Kitartás! Majd írj ám! :))

2011. aug. 10. 08:18
 18/27 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha benne hagyom holnapig a vattát nem, mármint nem cserélem, biztos öntött rá valamit, mert attól volt olyan fertőtlenítős íze? :D éjjel nagyon nagyon fájt, de most már sokkal jobb, csak mindig odakalandozik a nyelvem hogy megnézem ottvan e még a fogam meg a vatta :D
2011. aug. 10. 08:27
 19/27 A kérdező kommentje:
majd még írok, és köszi :)
2011. aug. 10. 08:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Na véégre összejött! :) sajnálom, hogy fájt, de legalább a nehezén már túlvagy és rászántad magad. Büszke vagyok rád! :)

remélem mostmár nem lesz semmi gond. ha benne marad a vatta, az jó, akkor ne piszkáld, ha kiesik, háát, én nem tudom szabad-e beletömködni másmilyet. én inkább vigyáztam arra amit belerakott, az a tuti. ha kiesett, kiesett. vigyáztam h ne egyek azon az oldalon. na kitartást a továbbiakhoz, szurkolok hogy minél előbb túllegyél rajta! ;)

2011. aug. 10. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!