Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 12 ezer Ft-ért a fogtömés...

12 ezer Ft-ért a fogtömés sok? Magándokinál.

Figyelt kérdés
2 éve voltam utoljára, akkor rendbe hozattam őket, 10 ezer volt foganként. Azóta 12 ezer egy tömés. Nem tudom van-e fogam (bár ha nagyon akar akkor tuti talál). Amúgy meg vagyok vele elégedve, eddig ő a legjobb fogorvos akinél jártam, pedig jártam jópárnál...Csak nem tudom 12 ezer nem sok-e.
2011. júl. 22. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az szerintem nagyon sok. Én is magándokihoz járok, nagyon ügyes és a környéken a legjobb.

Nála attól függ, mekkora a lyuk meg ilyesmik, szóval nagyon részletes árlistája van.

Nekem 2 hete tömött, 3ezer volt.

Előtte kb fél éve gyökérkezelt az volt kb 10ezer felett.

De ha jó és másban nem bízol, és ki is tudod fizetni, akkor mindenképp megéri sztem nála maradnod.

2011. júl. 22. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 6000 Ft-ért töm.
2011. júl. 22. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből már egy jó minőségű fogkoronát is csinálnak jobb helyeken! Tömésért még a 10ezer is rengeteg, főleg 2 éve.
2011. júl. 22. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:

12 ezerért sehol nem csinálnak neked koronát.

Egy jóminőségű tömőanyagért teljesen reális ez az ár, sőt...

2011. júl. 22. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is kb. ennyit hallottam egy tömésért. Bár elgondolkodtam rajta, mert sokan írták, hogy sok. Mondjuk az én fogorvosom garantáltan fájdalom mentesen csinálja ennyiért. Ha mégis fájna akkor enged az összegből. Még soha nem fizettem kevesebbet :)
2011. júl. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!