Mit tegyek hogy ne féljek annyira a fogorvostól?
A rossz emlékek nehezen múlnak.
A mai fúrók, már nem olyanok, mert a fordulatszám többszöröse a réginek, és az érzéstelenítőből is van jobb, mint a Lidocain+Tonogen.
Egyszerű: ragaszkodj az érzéstelenítő injekcióhoz már fúrás esetén is, és várj ki elegendő időt, hogy kifejlődjön a hatás. Az én tippem: ha a fogorvos nem akar adni érzéstelenítőt, aléált hangon, lehetőleg sápadt arccal füllentsd azt, hogy alacsony vérnyomású és ájulós vagy, és sajnos volt már rá példa, hogy orvosnál elájultál.
Nekem ugyan a számba nem nyúl semmilyen szerszámmal, amíg be nem injekciózott.
Szedd össze magad, és gondolj arra, mennyi egészségügyi problémád én pokoli fogfájásod származik abból, ha nem mész el dokihoz. ezenkívül meg ha sokáig halogatod, ki kell húzni a fogad, és fogatlan leszel. nem túl jó dolog.
ezenkívül meg gondolom nagylány/nagyfiú vagy már, nem szabad fosnod a fogorvostól. lesznek ennél sokkal keményebb menetek is az életedben, mint egy fogászati kezelés, ami mellesleg ha elegendő érzéstelenítőt adnak nem, vagy alig fáj. ez tanúsíthatom, ugyanis nekem egy régi tömött fogamat kellett újratömni, és akkora mély lyukat fúrtak, mint a Mariana-árok. és képzeld, nem éreztem semmit, inkább untam.
ne légy beszari!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!