Amikor valakinél gyökérkezelést végez a magánfogorvos, hogyan kell fizetni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kezelés több lépcsőben zajlik. de hogyan megy a fizetés ilyenkor? a végén kell kifizetni az egészet, vagy előre? akinek végzett már magándoki ilyet, meg tudná írni?2009. márc. 30. 22:38
1/4 anonim válasza:
Én mindíg csak a legvégén fizetek.
2/4 anonim válasza:
Ez helytől független. Ahova én járok, ott úgy van, hogy mindent akkor fizetsz, amikor már elvégezték, viszont ha pl. egy több alkalmas gyökérkezelés több részfolyamatból áll, azokat alkalmanként fizeted, nem egyszerre nagy összegben az egészet, mindig csak azt, amit akkor megcsinálnak, pl. a röntgen, a gyógytömés, a fedőtömés... Szerencsére kiválóan dolgozik a dokim és nem csillagászati áron.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaja, erre voltam kíváncsi, köszi!
2009. márc. 30. 23:24
4/4 anonim válasza:
Az én dokimnál 6.000 ft a fúrás, kezelés, ideiglenes tömés,
aztán legközelebb 2.000 ft a tisztítás
végül 14.000 ft a végleges tömés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!