Mennyivel jobb a magánfogorvos?
Megbízhatóbb?
Precízebb?
Nem fáj a kezelés??
légyszi tapasztalatokat.:)
a nem magánnak nem érdeke, hogy szenvedjen a fogaddal: ingyen tömögesse, stb.
ezért legtöbbször kihúzza és kész.
legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
a magánnál annyi érzéstelenítőt kérsz amennyit akarsz, mert te fizetsz érte. ezért nem annyira fájdalmas :))
Jobb árat fizetsz.
Nincs várakozóterem, csak időpont (pontos)
Mindegyikbe van kivétel!Lehet egy magándoki is sza. és lehet a nem magán meg tök lelkiismeretes.Én úgy vettem sajnos észre h akinek fizetsz az azért jobban odafigyel rád.
Az időpontokat jobban betartja,több időt szán rád és ezáltal jobba dolgozik.Ahoz akihez tartozol valoszinü sokan járnak így nagy a zsúfoltság emiatt sietnek h kész legyenek.
A szuri dolog meg olyan hogy ot az orvos ha ügyes és jol ad szurit akkor mindegy h magán doki vagy sem.De húzásnál is ez van h valaki nagyon jól húz valaki meg folyton beletöri a fogat,ez nem magán-nem magán orvostol függ.
Azért ha az ember megtehetoi érdemes ldozni rá és egy jó magánhoz járni,mert a fog azért nem tréfa és annál nem mindegy hogy elszúrja e doki vagy sem.
A magándoki a hírnevéért dolgozik. Azzal meg nem értek egyet, hogy az injekció meg a húzás nem függ attól, hogy magán-e vagy nem. De igenis függ, mivel a magán jobban odafigyel és nem "jól van így is" logikával dolgozik.
A jó fogorvos tudja, hogy hamar elterjed a hírneve, az tőle függ, hogy jó vagy rossz.
Hát mindenhol vannak parasztok. Attól, hogy magán még nem azt jelenti, hogy jó tündér.
Amúgy híreszteld el, akinek csak lehet, hogy veled mit csinált...legközelebb a haverod meggondolja, hogy odamenjen-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!