Hogyan lehet fogfehérítést csinálni?
en szoktam szodabikarbonaval, de latvanyosan feherebb lettek a fogaim egy heti hasznalat utan
de amugy a sutoport is hallottam mar, de azt meg nem probaltam
En az arcboromet szoktam szodabikarbonaval dorzsolni. Leviszi az elhalt hamsejteket es sima/puha lesz tole a borom. Ha a boromet igy leviszi, akkor kepzelem a fogzomanccal mit csinal. (ha tul sokaig csinalom kipirosodik a borom es faj, szinte sebes lesz). Tudom, h a zomanc erosebb anyag mint a bor, de en akkor sem hasznalnam a fogaimra.
Inkabb oblogess 3%os hidrogen peroxiddal (H2O2), amit a gyogyszertarban kikevernek neked.
Hetente 3x 4x kb. 20-30 masodpercig. Kopd ki es oblitsd ki a szad tiszta vizzel. Tutti hogy ket heten belul latvanyos feheredest fogsz tapasztalni.
Es mielott a sok okos a nyakamnak esik, kozlom, h en evek ota hasznalom, az ismeroseim azt hittek 100ezreket koltottem feheritesre es meg a fogorvosom is megnyugtatott, hogy egyaltalan nem karos (amig nem nyeled le) es fogaim elertek termeszetes feherseguk csucsat, azaz az enyemek feherebbek mar nem lesznek. Nem is baj, mert tokeletesen meg vagyok elegedve veluk.
Hát sajna állandóval nem lehet a H2O2t használni, mert kikezdheti a fogszabályzót.
De ha lekerült utána fehéríthetsz vele és szép egyenes, fehér fogaid lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!