Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Műfogakkal is rendelkezőknek...

Műfogakkal is rendelkezőknek lehet fogfehérítést csinálni?

Figyelt kérdés
Vagy csak igazi fogakat lehet fehéríteni?
2010. máj. 26. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de a pótlások nem fognak fehéredni. Szóval vagy kicserélteted utána őket a fogaiddal megegyező színűre, vagy elfogadod, hogy azok sötétebb színűbbek lesznek. Mondjuk szerintem ez csak frontfogaknál lenne feltűnő, hátsó fogaknál lehet, hogy nem is látszódna mosolygás közben.
2010. máj. 26. 12:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Apukám miatt kérdezem.Neki kellene.Eléggé besárgultak a fogai.Próbáltunk fehérítős fogkrémet is,jó csak nem fehérít eleget.

Szóval apukámnak több foga is van,ami már nem saját sajnos.De szeretnénk ha szép fehér lenne.

2010. máj. 26. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

én mintha úgy hallottam volna, h lehet fehéríteni, de attól függ, milyen műfog, szóval korona, vagy más...persze nem vagyok benne biztos, érdemes lenne egy neves, modern technikájú fogászatot megkérdezni, akár emailben is, biztos válaszolnak, több helyre is lehet, és akkor hátha:)

remélem segítettem:)

2010. máj. 31. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
ja és sok sikert:)
2010. máj. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!