A számba ilyen bigyók jönnek fel, és nagyon büdösek! Mi lehet az oka, és mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
ilyen apró büdös kis morzsa félék, halvány sárgás fehérek..2009. márc. 17. 20:40
1/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, nagyon ritkán.De hogy mi az, azt nem tudom.Szerintem valahonnan a torkodból mállik le.
2/5 anonim válasza:
Menjel el fogorvoshoz, vagy szaj es fogaszati rendelesre! De, lehet hogy a manduladbol jon fel genny, olyan ha belenezel a tukorbe mintha pattanasos lenne a mandulad. Legalabbis nekem ilyen volt, amikor gyulladt volt, es ki kellett venni a mandulamat.
Neked rendbe van a mandulad?
3/5 anonim válasza:
ismerem...hát köpd ki...sztem ne nyeld le
4/5 anonim válasza:
Egy krónikus mandulagyulladásból jöhetnek ilyesmik. A beteg mandula megnagyobbodott, heges, benne kis üregek láthatók, amikben megül az, amit időnkén felköhögsz. Óvatosan megnyomva ki is lehet ezeket üríteni belőle. Azért a megnyugtató megoldás a fül-orr-gégészet, a háziorvosod örömmel beutal :)
5/5 A kérdező kommentje:
huh köszi mindenkinek:)
2009. márc. 18. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!