Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A számba ilyen bigyók jönnek...

A számba ilyen bigyók jönnek fel, és nagyon büdösek! Mi lehet az oka, és mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
ilyen apró büdös kis morzsa félék, halvány sárgás fehérek..
2009. márc. 17. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, nagyon ritkán.De hogy mi az, azt nem tudom.Szerintem valahonnan a torkodból mállik le.
2009. márc. 17. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Menjel el fogorvoshoz, vagy szaj es fogaszati rendelesre! De, lehet hogy a manduladbol jon fel genny, olyan ha belenezel a tukorbe mintha pattanasos lenne a mandulad. Legalabbis nekem ilyen volt, amikor gyulladt volt, es ki kellett venni a mandulamat.

Neked rendbe van a mandulad?

2009. márc. 17. 21:10
 3/5 anonim válasza:
58%
ismerem...hát köpd ki...sztem ne nyeld le
2009. márc. 17. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy krónikus mandulagyulladásból jöhetnek ilyesmik. A beteg mandula megnagyobbodott, heges, benne kis üregek láthatók, amikben megül az, amit időnkén felköhögsz. Óvatosan megnyomva ki is lehet ezeket üríteni belőle. Azért a megnyugtató megoldás a fül-orr-gégészet, a háziorvosod örömmel beutal :)
2009. márc. 17. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
huh köszi mindenkinek:)
2009. márc. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!