Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A doktornő megharagszik ha...

A doktornő megharagszik ha áttetetem az időpontom máskorra?

Figyelt kérdés
Fogszabis vagyok és a minden hónapi rutin vizsgálatra kell menjek, azonban nekem pont akkor vizsgám van és az fontosabb. A doktornő nem lesz ideges ha átrakatom máskorra?...mert ugyebár neki akkor lesz egy üres 10-20 perce és máskorra meg be kell zsúfoljon.
2011. máj. 22. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
tetesd át. biztos nem fog haragudni
2011. máj. 22. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én rengetegszer átrakattam az időpontot ha nem volt jó. Soha nem volt belőle baj. :) Nyugi megérti.
2011. máj. 22. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát azért egy vizsga mégis csak elég súlyos indok. Ha bulizni mennél, akkor lenne okod aggódni, de így egyáltalán nincs. Örülök, hogy vannak még emberek, akik igyekeznek nem pazarolni más idejét sem :)
2011. máj. 23. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Na áttetettem...nem tudom hogy a doktornő mit szólt mert a telefont az asszisztensnő vette fel...nem tűnt mérgesnek.
2011. máj. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!