Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudom tisztítani a...

Hogyan tudom tisztítani a gumikat a fogszabályzómon?

Figyelt kérdés
Átlátszó műanyagból készült rögzített fogszabályzóm van, átlátszó gumikkal. Curry-s levestől sárgára színeződtek a gumik, le tudom valahogy tisztítani őket (vagy legalább halványítani a színüket?)
2011. máj. 18. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Esélytelen.

Érdemesebb ezért fehér gumikat kérni, az ne színeződik el!

2011. máj. 19. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Áh, köszönöm.. :/

Azért nem fehéreket használok, mert a fogam - nyilván - nem tökéletesen hófehér színű, és attól optikailag sárgábbnak tűnik. De majd visszatérek színesre, azzal legalább nincs ilyen gond :)

2011. máj. 19. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Óh, bárcsak gumik lennének nekem is. De nekem csak dróttal rögzíti a dokim. :(

Egyébként van ilyen gyöngyházfényű is, az nem üt el a fogtól. Amikor egyszer-kétszer gumit kaptam, láttam, hogy van olyan, vagyis egyszer olyat is tett fel a doki. :)

2011. máj. 19. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem csak egy-kettőt rögzít fémmel, így összességében még elég átlátszó, bár ez az ívem már elég vastag, így nem olyan "láthatatlan", mint volt. Sajnos az én dokimnak csak színesek, fehér és átlátszó van.. de ezt az átlátszót nagyon könnyeb befogja az étel, szóval szerintem visszaváltok színesre :/ Nekem a kék jött be, az optikailag sokat fehérít :)
2011. máj. 20. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!