Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rögzített fogszabályozót...

Rögzített fogszabályozót hogyan kell tisztítani?

Figyelt kérdés
24 éves srác vok rögzített készüléket szeretnék felrakatni. Az lenne a kérdésem, hogy minden étkezés után meg kell mosni azzal a speciális kisalakú fogkefével? Ugyanúgy kell fogat mosni (vagy speciális fogkrém is kell hozzá?) vagy elég csak vizes fogkefével megmosni, naponta hányszor kell hogy? Vki tudna tanácsot adni esetleg saját tapasztalatait leírni?
2010. dec. 4. 15:21
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Én 14 éves lány vagyok, már több mint 1 éve lett levéve a rögzített fogszabályzóm..(mostmár csak éjszakait hordok).

Nem kell semmilyen speciális fogkrém, jó a rendes eddigi is, lehetőleg minden étkezés után..

Kicsit óvatosabban kell vele, hogy ne sértse meg.

Remélem segítettem!

2010. dec. 4. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogkefe is jó hozzá ami van, de hamarabb elkopik, és főleg hátul foglalkozz több idő a fogaid tisztításával, mert ott jobban bent marad a kaja...

amúgy nekem soha nem kellett semmiféle speciális cucc hozzá :) imádtam

de az első hét nem lesz a legjobb, mert meg kell tanulnod enni, javaslom spájzolj be joghurttal

meg nem tanácsos rágózni sem vele, mert az is ragad

max olyat csináltam, hogy étkezés után egy öblítés

de naponta 2 szer mostam fogat ugyanígy

2010. dec. 4. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Az érdekelne hogy baj-e, ha nem minden étkezés után mosok fogat(hanem mondjuk délután vagy este)?
2010. dec. 4. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha étkezés után alaposan kiöblíted a szádat vízzel, nem baj.
2010. dec. 5. 08:48
 5/6 anonim ***** válasza:

15 48-as vagyok

Szerintem nem gond, csak ne látszódjon :D barátnőm járt így, hogy az osztályban megkérdezték, hogy salátát evett-e ebédre... :D de ennyi belefér szerintem

2010. dec. 5. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jótanácsokat mindenkinek!
2010. dec. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!