Ilyen fogakra csináltassak fogszabályozót? Kép!
Nem is nagyon zavar, hogy így állnak, mert nem olyan feltűnő ha mosolygok vagy beszélek! Csak az a bajom vele, hogy ott ahol nagyon szorosan vannak (alul) fekete lesz! :( Pedig fogselymezek és szájvizet is használok minden este! Szerintetek érdemes lenne?
Szerintem egyáltalán nem gáz! Én nem tetetném fel, ha nem zavarna, de ha Te így rosszul érzed magad, akkor hajrá! :)
Azzal számolj, hogy ehhez fogat kell majd húzni.
Természetesen, ha meg van rá a pénzed, akkor igen. 18 év alatt sem 5000 ft
A tesómé volt 45 000 ft + 24 000 ft 2 éven keresztül minden 3. hónapban kiadott 3000 ft-os ívcsere + a végén, mert neki most vették le 24 ezer volt alul-felül a rögzítő és még nem beszéltem a havi bejárásról, ami alkalmanként 4000 ft 2 éven keresztül!
Tehát hajrá, legalább szebbek lesznek a fogaid! ha 18 év alatt vagy, akkor még most csináltass, most olcsóbb!És kérhetsz színes gumisat is (minden hónapban ki lehet cseréltetni a színt benne)
Hát első kösz a választ! Szerintem a nyúlfogak sokkal gázabbak!! De azért kösz! Amúgy mint említettem ha beszélek vagy mosolygok nem látszik! ;) De akkor csináltatok fogszabályozót!
Második neked is köszi! :) Miért ez olyan durva, hogy fogat kell húzni? o.O De ugye nem elölről? :O
2. vagyok. Nem durva, hanem csak egyszerűen nem férnek el a fogaid az állkapcsodban úgy, hogy egy sorban legyenek. Látszik a képen is, hogy fedésben vannak. Amíg nincs hely, addig nincs hova visszaforgatni a fogszabályzóval, hisz épp a helyhiány miatt forogtak el.
Nem tudom, hogy ilyenkor melyik fogat szokták húzni, de biztosan nem elölről kell!
Én magándokihoz járok. Odamentem, megnézte, elküldött fogröntgenre, visszamentem, elmondta mit hogy képzel el, aztán felrakta, bár nekem először csak a fölsőt és rá egy hétre az alsót. Ez az egész így 3, max 4 volt.
De ehhez ne viszonyíts, mert doki- és fogfüggő is a dolog.
Egyik barátnőmnek például már fél éve éjszakai fogszabályzója van és ezután lesz majd állandó. Egy másik barátnőmnek, mert felrakták fölülre és csak 2-3 hónap múlva alulra, közben húztak neki egyet.
Szerintem fölösleges ezen agyalni, amíg a doki nem látja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!