Ilyen fogakra csináltassak fogszabályozót? Kép!
Nem is nagyon zavar, hogy így állnak, mert nem olyan feltűnő ha mosolygok vagy beszélek! Csak az a bajom vele, hogy ott ahol nagyon szorosan vannak (alul) fekete lesz! :( Pedig fogselymezek és szájvizet is használok minden este! Szerintetek érdemes lenne?
Csináltass, nekem a felső fogaim elöl állnak ki, azokra muszáj. Erre is érdemes.
Neked is kellene.
am másnak 1000x csúnyább a foga, szal te még viszonylag örülhetsz. a helyedben nem csináltatnék fogszabályzót, mert mosolygásnál a felső fogad látszik. lehet, h a fogorvosod pénzéhes, és a pénzedért akarja, ajánlatos megkérdezni több orost is, a lényeg, hogy bizz benne, ne gyomorgyörccsel gondolj arra, h 'jaj, már megint oda kell mennem', és a fogorvos egy szadista állat. ha először azt mondod h na ez nem szimpatikus, akk válts!! mert akár árthat is a fogadnak!!! és ajánlatos megnézni a fogorvos fogait, mert ( pl ujjnyi rések vannak a fogai között)az nagyon sokat elárul róla!
ja és a nyulaknak tévhit, h kiáll a foga, nekem van nyulam, naponta nézem a fogát szal csak tudom^^ szegény nyuszik, h mivel sértegetik őket...:(
akkor nem tudom miért hívják nyúlfognak! :/ bocsi.. :) köszi a tanácsokat! :)
körülbelül 5 éve már a Virányos klinikára jártunk nagyon szerettem ott a fogorvosaimat, de sajnos most váltanunk kell mert elég drágák.. :/ ott mondták, hogy nem ártana fogszabályozó és minimum 500.000 lett volna.. most a Medconnexus-ba fogunk menni.. hát remélem ott azért (sokkal) olcsóbb lesz! :)
Aki piros kezet adott ra azoknak mondom hogy nem bantasbol irtam,hanem azt irtam amit gondolok,v inkabb mondjam h gyonyoru azt kesz<
elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!