Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyen fogakra csináltassak...

Ilyen fogakra csináltassak fogszabályozót? Kép!

Figyelt kérdés

Nem is nagyon zavar, hogy így állnak, mert nem olyan feltűnő ha mosolygok vagy beszélek! Csak az a bajom vele, hogy ott ahol nagyon szorosan vannak (alul) fekete lesz! :( Pedig fogselymezek és szájvizet is használok minden este! Szerintetek érdemes lenne?

[link]

2011. júl. 14. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
* 3 max 4 hét
2011. júl. 16. 09:10
 12/22 A kérdező kommentje:
értem köszi! :)
2011. júl. 16. 09:22
 13/22 anonim ***** válasza:

Csináltass, nekem a felső fogaim elöl állnak ki, azokra muszáj. Erre is érdemes.

Neked is kellene.

2011. júl. 16. 10:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Tanácsos lenne mindenképpen. A szabálytalan fogazat nemcsak szépészeti probléma. Magad is tapasztaltad, hogy két fog közötti "sarokban" könnyen elszíneződik, azért, mert a leggondosabb fogápolás ellenére is ott hajlamosabb fogkő képződésre. Tehát hosszú távon romlékonyabb lehet a fog, ráadásul így a harapásod sem tökéletes azaz eü. okból is fontos lenne.
2011. júl. 16. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Csináltass nyugodtan, nekem szerencsére még épp időben jutott eszembe, én akartam, én szóltam otthon, mert már zavart.. nekem is felül kihúzták a 4eseket, én is féltem tőle, de meg sem éreztem:) sőt, még utána sem fájt. arra figyelni kell hogy majd ezek után ne kerüljön bele étel, de ezeket az utasításokat majd úgyis ott megkapod :) nekem most lesz lassan 4 hónapja hogy fentvan, és nekem eléggé el voltak csempülve, de már mindjárt egy sorban is lesznek :) szóval tényleg csak ajánlani tudom, később is csak örülni fogsz neki hogy megcsináltattad. sok sikert hozzá!:)
2011. júl. 16. 11:12
 16/22 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) kíváncsi leszek mit mondanak majd.. :)
2011. júl. 16. 13:11
 17/22 anonim válasza:
100%

am másnak 1000x csúnyább a foga, szal te még viszonylag örülhetsz. a helyedben nem csináltatnék fogszabályzót, mert mosolygásnál a felső fogad látszik. lehet, h a fogorvosod pénzéhes, és a pénzedért akarja, ajánlatos megkérdezni több orost is, a lényeg, hogy bizz benne, ne gyomorgyörccsel gondolj arra, h 'jaj, már megint oda kell mennem', és a fogorvos egy szadista állat. ha először azt mondod h na ez nem szimpatikus, akk válts!! mert akár árthat is a fogadnak!!! és ajánlatos megnézni a fogorvos fogait, mert ( pl ujjnyi rések vannak a fogai között)az nagyon sokat elárul róla!

ja és a nyulaknak tévhit, h kiáll a foga, nekem van nyulam, naponta nézem a fogát szal csak tudom^^ szegény nyuszik, h mivel sértegetik őket...:(

2011. júl. 16. 18:08
 18/22 A kérdező kommentje:

akkor nem tudom miért hívják nyúlfognak! :/ bocsi.. :) köszi a tanácsokat! :)

körülbelül 5 éve már a Virányos klinikára jártunk nagyon szerettem ott a fogorvosaimat, de sajnos most váltanunk kell mert elég drágák.. :/ ott mondták, hogy nem ártana fogszabályozó és minimum 500.000 lett volna.. most a Medconnexus-ba fogunk menni.. hát remélem ott azért (sokkal) olcsóbb lesz! :)

2011. júl. 16. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Aki piros kezet adott ra azoknak mondom hogy nem bantasbol irtam,hanem azt irtam amit gondolok,v inkabb mondjam h gyonyoru azt kesz<

elso voltam

2011. júl. 27. 22:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem is piros kezem van...
2011. júl. 28. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!