Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak a fogam nő, vagy tályog/g...

Csak a fogam nő, vagy tályog/gennyzacskó? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Felül jön a bölcsességfogam, az első széle már kinn is van. Viszont kb egy hete fáj már az ínyem ahol a másik fele kezdi áttörni. Tegnap óta viszont fáj, és be is duzzadt ilyen hólyag szerűre. Mindig riogattak ilyen gennyzacskókkal, meg egyebekkel, de nekem sosem volt olyan, sőt sosem tömték vagy húzták fogam, soha nem volt velük semmi. Tehát nagyon gyakorlatlan vagyok, és meg vagyok rémülve teljesen... Anyukám szerint csak a fogam nő, és ahogy töri át az ínyt, begyulladt. Lehetséges ez, vagy a fogam rohad, vagy tályogos, vagy hasonló rémségek...?
2011. ápr. 25. 15:10
 1/4 A kérdező kommentje:

*tegnap óta viszont NAGYON fáj

ezt akartam írni

2011. ápr. 25. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el fogorvoshoz, aki egy kicsit rámetsz az ínyedre, így segítve a fog áttörését, és mosd erősen, hogy a fog és az íny között ne maradjon ételmaradék. Tudom, hogy fáj, de fogadd meg a tanácsom.
2011. ápr. 26. 08:39
 3/4 anonim válasza:
szerintem teljesen normális, az alsó bölcsesség fogam nekem is napokig fel volt dagadva, kicsit nyomkodtam,azt hittem tényleg valami gyulladás, aztán egyik nap kiszakadt, kifolyt belőle a genny, és összezsugorodott.Azóta nem nőtt tovább a fogam, de egy kis pukli most is ott van.szerintem normális ez így, de ha félsz, nézesd meg!
2011. ápr. 27. 00:43
 4/4 anonim válasza:
-.- szted?-.-
2011. máj. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!