Mitől nőtt az ínyemre gennyes tályog?
Figyelt kérdés
Az egyik gyökér kezelt,de már régen megcsinált fogam mellett nőtt.2009. aug. 19. 21:28
1/7 anonim válasza:
Lehet valami felsértette. Gyógyszertárban kérdezd meg, hogy milyen ecsetelőt ajánlanak rá.
2/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy begyulladt,mert valamit nem jól csinált a doki,és ki kellesz húzatni. Lehetséges ez?
2009. aug. 19. 21:37
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a gyökértömést kell újra kicserélni.
4/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy begyulladt a fogad, de nyugi, nem biztos, hogy ki kell húzni! :)
Melyik fogadról van szó?
Ha frontfogról vagy kisörlőről, akkor valószínűleg megoldható rezekcióval (nyitnak az ínyedre egy kis ablakot, majd "lecsípik" a fogad gyökerének a végét, amin a gennyzacskó van), ha valamelyik nagyörlőről, akkor már neccesebb, de egy ügyes doki azt is megcsinálja! :) De ehhez minél előbb menj fogorvoshoz, különben tényleg ki kell húzni.
5/7 A kérdező kommentje:
Alól jobboldalt a bölcsesség fogamtól számítva a harmadik. Egyébként ma voltam dokinál egy másikat gyökér kezelt,ő mondta mi ez és kérdezte hogy nem e fáj. Nem fájt még de a dudor az zavart régóta. Kicsit megpiszkálta de nem csinált semmit vele. Miért nem foglalkozott vele? Vagy egyszerre 2 foggal nem lehet?
2009. aug. 19. 22:49
6/7 anonim válasza:
Nem csinált róla röntgent? Azon minden látszana. Szerintem az lett volna az alap, hogy elküld röntgenre, még ha most nem is nyúl hozzá, akkor is.
7/7 anonim válasza:
olyan 12/13 éves koromban nekem is volt tályogom az ínyemen..volt egy tejfogam,ami nem tudott magától kiesni,elromlott..sztk-ban megfúrták,úgy hagyták..még roszabb lett..szerencsére ez csak tejfog volt,így mikor kihúzták minden panaszom elmúlt,de egy maradó fognál azért neccesebb..főleg ha már gyökérkezelt..sztem nézesd meg újra,ne halogasd,attól csak roszabb lesz 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!