Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit nem lehet enni fogszabályz...

Mit nem lehet enni fogszabályzóval?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

16:52 vagyok

gondolom ez változó hogy kinek meddig fáj, hallottam ilyet is olyat is, nekem sajnos sokáig fájt (pár óra helyett pár nap):S

amugy mindenféle gyümölcsből csináltam pürét, vettem bébikaját, meg leveseket ettem, ilyenek azt hiszem :D

2011. ápr. 15. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
jaj bármilyn kaját lehet enni, én rágózok is és harapok is, ha normálisan van felragasztva akkor nem fog beleörni a kajába, amikor húznak rajta nekem nem fáj.
2011. máj. 8. 15:36
 13/15 anonim válasza:
Engem a doki beijesztett. Nem szó szerint azt mondta, hogy ne rágjak és ne egyek semmi banánnál keményebbet, de kb. így lehetne röviden összefoglalni. Az 1. héten kockázott szendvicset ettem a szájpadláson nyelvvel szétnyomva, de aztán azon kaptam magam, hogy minden gond nélkül rágok. Az alma és hasonló dolgok tényleg nem ajánlottak, mert nehéz kiszedni, addig meg ott díszeleg.
2011. máj. 17. 16:43
 14/15 A kérdező kommentje:
mindent tudok enni,csak úgy mondom,szánalmas válasz...
2011. máj. 22. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Észrevettem hogy elég régi a kérdés! DE aki véletlen ide téved! Annak üzenem:)

Ha felteszik a fogszabályzódat akkor minimum 5 napig annyira fájni fog hogy rágni nem tudsz így csak is kizárólag össze pépelt ételek! Pl. disznó pörkölt össze darálva(tudom hogy furcsán hangzik de amilyen furcsán ki néz és hangzik annál finomabb) akkor készithetsz nokedlit az könnyen csúszik és azt csak nyelni kell,csinálhatsz tejbegrízt DE kevés cukorral/kakaóval edd!

Minden húzás után fájni fog legalább 1 fél napig. Ha meg tűrhetetlen a fájdalom ajánlom a Cataflam nevű gyógyszert!

Ha esetleg vagy olyan szerencsétlen mint én hogy a drót ki lóg hátul akkor mindenképp tegyél fogszabályzó viaszt a drótra ahol kiáll és úgy nem dörzsöli a szádat! A fogszabályzó fogorvosod fog adni 1 kis tartókába de ha el fogy be szerezheted drogériákba pl.Rossman

Remélem tudtam segíteni az én tapasztalataimmal!

2019. júl. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!