Mit nem lehet enni fogszabályzóval?
16:52 vagyok
gondolom ez változó hogy kinek meddig fáj, hallottam ilyet is olyat is, nekem sajnos sokáig fájt (pár óra helyett pár nap):S
amugy mindenféle gyümölcsből csináltam pürét, vettem bébikaját, meg leveseket ettem, ilyenek azt hiszem :D
Észrevettem hogy elég régi a kérdés! DE aki véletlen ide téved! Annak üzenem:)
Ha felteszik a fogszabályzódat akkor minimum 5 napig annyira fájni fog hogy rágni nem tudsz így csak is kizárólag össze pépelt ételek! Pl. disznó pörkölt össze darálva(tudom hogy furcsán hangzik de amilyen furcsán ki néz és hangzik annál finomabb) akkor készithetsz nokedlit az könnyen csúszik és azt csak nyelni kell,csinálhatsz tejbegrízt DE kevés cukorral/kakaóval edd!
Minden húzás után fájni fog legalább 1 fél napig. Ha meg tűrhetetlen a fájdalom ajánlom a Cataflam nevű gyógyszert!
Ha esetleg vagy olyan szerencsétlen mint én hogy a drót ki lóg hátul akkor mindenképp tegyél fogszabályzó viaszt a drótra ahol kiáll és úgy nem dörzsöli a szádat! A fogszabályzó fogorvosod fog adni 1 kis tartókába de ha el fogy be szerezheted drogériákba pl.Rossman
Remélem tudtam segíteni az én tapasztalataimmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!