Mit nem lehet enni fogszabályzóval?
mágnest azt biztos nem XD
amúgy szerintem ehetsz mindent csak van ami beleragadhat.
szerintem bármit.
nekem is volt, én mindent megettem amit akartam.
a rágótól óvtak a legjobban, de rágóztam is. :D
soha nem volt probléma.
ellenben amikor húztak rajta, akkor csak pépes kajákat tudtam megenni (kb 1 hétig), annyira fájt a rágás :S
Az állandó fogszabályzónál nem ajánlják a rágózást.
De például szendvics és egyéb ilyen "harapdálós" ételeknél vigyázni kell - attól függetlenül lehet enni -, mert nem túl esztétikus a saláta darabok a fém részen. :D
16:52-tényleg annyira fáj?:O Szóval akkor lehet hogy havonta lesz egy hetem,amikor csak pépeket eszek?:D Ilyenkor mit ettél,krumplipüré,joghurt,ilyesmik?
Nekem 2 hét múlva rakják fel,a felrakás után mennyi ideig nem tudtál rendesen enni?
Én ezeket nem ajánlom:
-rágó
-karamell (ezeket főleg azért, mert egy év kivarázsolni belőle, ha egyáltalán kijön)
-ropi/kisperec (!!!!! NAGYON NAGYON kerüld el, nekem emiatt jött le a hátsó brekett :()
És minden olyannal óvatosan, ami keményebb, vagy amibe harapni kell. Pl. az almába ne harapj, inkább vágd fel, kenyérhéjjal finoman. Nekem 3 napig fájt nagyon feltevés után, húzás után meg csak egy-két napig.
Mindent lehet enni, csak gyakrabban kell fogat mosni.
Én minden evés után fogat mosok, mindenhova viszek fogkefét.
De amúgy megszokod, pár hét és észre sem fogod venni, hogy fönn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!