Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit nem lehet enni fogszabályz...

Mit nem lehet enni fogszabályzóval?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%

mágnest azt biztos nem XD

amúgy szerintem ehetsz mindent csak van ami beleragadhat.

2011. ápr. 12. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

szerintem bármit.

nekem is volt, én mindent megettem amit akartam.

a rágótól óvtak a legjobban, de rágóztam is. :D

soha nem volt probléma.

ellenben amikor húztak rajta, akkor csak pépes kajákat tudtam megenni (kb 1 hétig), annyira fájt a rágás :S

2011. ápr. 12. 16:52
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
betont pl. sztem bármit lehet enni
2011. ápr. 12. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Az állandó fogszabályzónál nem ajánlják a rágózást.

De például szendvics és egyéb ilyen "harapdálós" ételeknél vigyázni kell - attól függetlenül lehet enni -, mert nem túl esztétikus a saláta darabok a fém részen. :D

2011. ápr. 12. 19:34
 5/15 anonim válasza:
100%
Karamellt és mogyorót ne..rágó még elmegy, de én a mogyoróval nagyon megszívtam :D hátul kijött a drót, de valahogy visszavarázsoltam és nagyon örült a fogorvosom :D
2011. ápr. 12. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:

16:52-tényleg annyira fáj?:O Szóval akkor lehet hogy havonta lesz egy hetem,amikor csak pépeket eszek?:D Ilyenkor mit ettél,krumplipüré,joghurt,ilyesmik?

Nekem 2 hét múlva rakják fel,a felrakás után mennyi ideig nem tudtál rendesen enni?

2011. ápr. 12. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
mikor nekem felrakták kb 5 napig nem tudtam normálisan enni. mikor húztak este már nem is fájt szóval max 1 nap :D
2011. ápr. 14. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Én ezeket nem ajánlom:

-rágó

-karamell (ezeket főleg azért, mert egy év kivarázsolni belőle, ha egyáltalán kijön)

-ropi/kisperec (!!!!! NAGYON NAGYON kerüld el, nekem emiatt jött le a hátsó brekett :()

És minden olyannal óvatosan, ami keményebb, vagy amibe harapni kell. Pl. az almába ne harapj, inkább vágd fel, kenyérhéjjal finoman. Nekem 3 napig fájt nagyon feltevés után, húzás után meg csak egy-két napig.

2011. ápr. 14. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is volt 12 évesen! (ráadásul gyűrős volt az összesen) amikor felrakták pár napig tényleg elégé fájt, de utána elmúlik. A húzások után egy pár óráig kellemetlen. Szerintem nyugodtan ehetsz bármit csak lehetőség szerint utána moss fogat, vagy öblögesd ki a szád akkor tuti nem ragad bele semmi!
2011. ápr. 14. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Mindent lehet enni, csak gyakrabban kell fogat mosni.

Én minden evés után fogat mosok, mindenhova viszek fogkefét.

De amúgy megszokod, pár hét és észre sem fogod venni, hogy fönn van.

2011. ápr. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!