Mit mondjak? Nagyon elszúrtam.
2009 szeptembertől 2010 szeptemberig hordtam éjszakai fogszabályzót. Utána már csak kisebb igazításokra mentem,és azt mondták még egy fél évig biztos viselnem kell. 2 héttel rá kimentem Angliába,anyunak szóltam hogy hívja fel és mondja le az időpontot (havi 1szer kellett mennem). Elfelejtette,én pedig 3 hónappal rá jöttem csak vissza. Azóta eltelt 2 hónap,sokat voltam beteg,hetekig kórházban feküdtem. Anyu nem rég közölte velem hogy ő akkor nem hívta fel,elfelejtette. Mindig én intéztem ezt a részét...
1 hete jöttem haza,ma felhívnám őket(kérni időpontot),de nem tudom mit mondjak. Szerintem nem hinnék el ezt az egészet és elküldenének. Szerintetek mit mondjak??
Semmit nem fognak mondani. Az én fogszabályzós fogorvosomnak van olyan betege, akit az apukája hordott a kezelésekre, de mikor elváltak, fél évig nem vitte a lányát, pedig rajta volt az állandó szabályzó.
Ezért nem fognak leszídni, sem szemrehányást tenni. Ez egy szolgáltatás. A fodrászod sem szíd le, ha nem mész hozzá sokáig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!