Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit mondjak neki? (kérdésed...

Mit mondjak neki? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Holnap megyek fogorvoshoz csak,hogy megnézze,h van-e rossz fogam van 1 lyukas és mit mondjak neki,h ne huzza ki?11/l köszi a válaszokat!
2010. dec. 26. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

de nehéz..

h tömje be és ne húzza ki..

ennyi

2010. dec. 26. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Tejfog vagy már végeleges? Mert ha nem tej, akkor szerintem biztos nem fogja kihúzni, annyira nem lehet lyukas. Csak a nagyon rossz állapotban lévő fogat húzzák ki, amin már máshogy nem lehet segíteni. Valószínűleg csak kifúrja és betömi majd (nyugi, nem fáj). Ha meg most nagyon fáj a fogad, akkor szükség lehet gyökérkezelésre, de nem hiszem, hogy 11 évesen nagyon rossz fogaid lennének (hacsak nem genetika), szóval szerintem csak egy kicsi lyuk lesz, amit majd betöm a doki és nem lesz vele gondod.

Ha meg tejfog, akkor is szerintem elsősorban megpróbálja betömni, aztán ha nagyon lyukas, akkor húzza ki. De a tejfog kihúzása nem nagy gond, nő helyette másik. :)

Nyugi, ha nem feketék és rohadtak a fogaid, nem fogja őket kihúzni, szerintem eszébe se fog jutni a dokinak, ma már nagyon rossz állapotban lévő fogat is meg lehet menteni, és nem hiszem, hogy a tiéd egyáltalán az lenne.;)

2010. dec. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!