Mennyire fáj a foghúzás, stb?
Holnap megyek fogorvoshoz, van egy fogam (felső fogsor, hátul), nyáron fájt pár napot, októberben kilyukadt, a lyuk egyre csak nőtt, tegnap meg kb a negyede letört. Nem halogatom tovább, holnap megcsináltatom (SZTK doki, de eléggé dicsérik, nekem 1 tömést csinált pár éve, jól megcsinálta).
Foghúzásom még kiskoromban volt, de az csak tejfog volt, nem emlékszem már hogy fájt-e, a mostani az természetesen csontfog. Kérdésem az, hogy mennyire fáj? Nem hiszem hogy gyulladásban lenne, nem fáj harapásra sem, hidegre és melegre sem, úgyhogy feltételezhető, hogy a fogam az el is halt.
Persze, csak anyámnak is meg kéne csináltatni a fogait (koronát le, aztán újat fel, vagy vmi ilyesmi, közel 200ezer Ft lenne), ő is azért nem csináltatja meg mert a pénzt gyűjti rá, faternak is kéne vmit alkotni az egyik fogával, nekik fontosabb lenne megcsináltatni több fogat mint nekem 1db-ot.
Ha már dolgozok, szerintem csináltatok új fogat, akkor már nem kell kölcsönkéregetnem tőlük.
Köszi a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!