Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a foghúzás, stb?

Mennyire fáj a foghúzás, stb?

Figyelt kérdés

Holnap megyek fogorvoshoz, van egy fogam (felső fogsor, hátul), nyáron fájt pár napot, októberben kilyukadt, a lyuk egyre csak nőtt, tegnap meg kb a negyede letört. Nem halogatom tovább, holnap megcsináltatom (SZTK doki, de eléggé dicsérik, nekem 1 tömést csinált pár éve, jól megcsinálta).

Foghúzásom még kiskoromban volt, de az csak tejfog volt, nem emlékszem már hogy fájt-e, a mostani az természetesen csontfog. Kérdésem az, hogy mennyire fáj? Nem hiszem hogy gyulladásban lenne, nem fáj harapásra sem, hidegre és melegre sem, úgyhogy feltételezhető, hogy a fogam az el is halt.

2011. márc. 16. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
na jó de most nem egy új ruciról van szó érted...:S
2011. márc. 16. 20:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze, csak anyámnak is meg kéne csináltatni a fogait (koronát le, aztán újat fel, vagy vmi ilyesmi, közel 200ezer Ft lenne), ő is azért nem csináltatja meg mert a pénzt gyűjti rá, faternak is kéne vmit alkotni az egyik fogával, nekik fontosabb lenne megcsináltatni több fogat mint nekem 1db-ot.

Ha már dolgozok, szerintem csináltatok új fogat, akkor már nem kell kölcsönkéregetnem tőlük.

Köszi a tanácsokat :)

2011. márc. 16. 21:21
 13/14 istvan33lenart ***** válasza:
ha kikezelik a fogad és felépitik olcsóbban jossz ki a dologgal, minthogy egy év mulva csináltass egy 3 tagu hidat, vagy impantátumot ültessenek be.
2011. márc. 17. 02:58
 14/14 Salx Narval ***** válasza:
Nem jellemző, hogy csak úgy elhal egy fog.Azért nem fáj, mert még nem érte el az ideget a törés.Szerintem kérd ki az orvos véleményét és a kezelések költségeit, hátha ki tudod fizetni.Nekünk szülőknek, fontosabb a ti egészségetek,mint a sajátunk, ne legyél buta, mond el nekik mi a helyzet és csináltasd meg a fogadat.
2011. márc. 17. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!