Mennyibe kerülnek a fogszabályzók? 16/F
Szeretnék fogszabályzót, de nemtudom milyen árban vannak meg hogysmint, eléggé kapa fogaim vannak, hallottam h húzni is kell, az hogy működik, meg új fogakat raknak be? meg meddig lennék fog nélkül?
Milyen árban vannak a készülékek, ami nem kínos 16 éves korban? mennyibe kerül az egész kezelés kb, meg lehet e részletfizetést és azt hogy?..köszi előre is..
35-ért éjszakai lehet
ÁLLANDÓ, BERAGASZTOTT KÉSZÜLÉKEK ÁLLCSONTONKÉNT
Hagyományos fém 210 000 Ft
Innovation Fém R (újrendszerű, kíméletes, gyors önligírozó fém) 300 000 Ft
Innovation Fém L (belső, fém fogszabályzó) 300 000 Ft
Incognito Arany (belső, fogszabályzó) 600 000 Ft
Porcelán fogszabályzó (hagyományos) 280 000 Ft
Porcelán fogszabályzó (újrendszerű, kíméletes, gyors, önligírozó) 310 000 Ft
Szia.
SZTK-s fogszabim van: fém, alsófelső, állandó (szerintem EGYÁLTALÁN NEM GÁZ, SŐT, MÉG DIVATOS IS), 25500 forint volt így együtt.
Ha torlódtak a fogaid, akkor több, mint valószínű, hogy kell fogat húzni, általában a 4-es fogakat húzzák (kisőrlő). Jelzem: a foghúzás teljesen fájdalommentes, mivel nincs begyulladva a húzandó fog. Szóval no para. Max. a húzás utána napokban kellemetlen.
A TB által támogatott kezelés nekem összesen 50500 forintomban van, ebben benne van a rögzített készülék, valamint a kivehető készülék ára is. Ennyi. A kezelésekért sem kell fizetni.
Amúgy: nehéz lett volna meggooglizni a kérdést?? Mert kb. minden héten felteszik ugyanezt.. Lustaság tetőfoka..
Előző vagyok.
Foghúzás a szád méretétől is függ, hogy mennyi fér el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!