Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerülnek a fogszabály...

Mennyibe kerülnek a fogszabályzók? 16/F

Figyelt kérdés

Szeretnék fogszabályzót, de nemtudom milyen árban vannak meg hogysmint, eléggé kapa fogaim vannak, hallottam h húzni is kell, az hogy működik, meg új fogakat raknak be? meg meddig lennék fog nélkül?

Milyen árban vannak a készülékek, ami nem kínos 16 éves korban? mennyibe kerül az egész kezelés kb, meg lehet e részletfizetést és azt hogy?..köszi előre is..

2011. márc. 14. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

35-ért éjszakai lehet

ÁLLANDÓ, BERAGASZTOTT KÉSZÜLÉKEK ÁLLCSONTONKÉNT

Hagyományos fém 210 000 Ft

Innovation Fém R (újrendszerű, kíméletes, gyors önligírozó fém) 300 000 Ft

Innovation Fém L (belső, fém fogszabályzó) 300 000 Ft

Incognito Arany (belső, fogszabályzó) 600 000 Ft

Porcelán fogszabályzó (hagyományos) 280 000 Ft

Porcelán fogszabályzó (újrendszerű, kíméletes, gyors, önligírozó) 310 000 Ft

2011. márc. 14. 13:31
 12/17 A kérdező kommentje:
aztamocskos dedrága.... hallottam olyat ha sztk-ra meek úgy olcsóbb
2011. márc. 14. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia.

SZTK-s fogszabim van: fém, alsófelső, állandó (szerintem EGYÁLTALÁN NEM GÁZ, SŐT, MÉG DIVATOS IS), 25500 forint volt így együtt.

Ha torlódtak a fogaid, akkor több, mint valószínű, hogy kell fogat húzni, általában a 4-es fogakat húzzák (kisőrlő). Jelzem: a foghúzás teljesen fájdalommentes, mivel nincs begyulladva a húzandó fog. Szóval no para. Max. a húzás utána napokban kellemetlen.

A TB által támogatott kezelés nekem összesen 50500 forintomban van, ebben benne van a rögzített készülék, valamint a kivehető készülék ára is. Ennyi. A kezelésekért sem kell fizetni.

Amúgy: nehéz lett volna meggooglizni a kérdést?? Mert kb. minden héten felteszik ugyanezt.. Lustaság tetőfoka..

2011. márc. 14. 17:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Utcsó válaszoló köszönöm szépen, keresgettem itt de nemnagyon volt olyan ami nekem jó bocs...
2011. márc. 14. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem alsó-első fém darabonként 33000Ft volt... Kivehetős darabonként 17000Ft... Bár valamennyi támogatásom volt hozzá, nem tudom mennyi. És még én tartottam ezt drágának.
2011. márc. 14. 23:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Foghúzás a szád méretétől is függ, hogy mennyi fér el benne.

2011. márc. 14. 23:58
 17/17 anonim ***** válasza:
A TB csak bizonyos kor előtt megkezdett kezelést támogat. Ha jól tudom 16 év előtt el kell kezdeni a fogszabályozást és akkor támogatott
2011. márc. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!