Meddig fog így fájni-feszíteni az új fix fogszabályzók?
Tegnap rakták fel a fix fogszabályzómat, alulra, később kb szeptemberben majd a felső jön. De én nem gondoltam hogy ez ennyire fájdalmas:(!
Nem vagyok mai csirke, de sajna most jutottam el oda hogy már nem bírom hogy a fényképeken csak csukott szájjal merek mosolyogni, mert nem tul szép egyenesen állnak a fogaim. 32 éves vagyok, ráadásul kismama...azért döntöttem most mert többet leszek itthon ugyis nem kell annyit emberek közé mennem, nem dolizok, és igy nem látszik ez a vasszerkezet...
De meddig fog ez igy fájni, ráadásul fájdalom csillapítót sem akarok nagyon tömni magamba...
hány napig tart ez???
minden hónapban húzásnál ez lesz napokig????
Ugye múlik ez az erős feszítés?
És mikor lehet megszokni ezt az izét a szájba?
Rágni is alig tudok, kicsit meg nyámnyogom az ételt de alig tudom érezni az ízeket a szilárdabb kajáknál:-(!
Sorstársak nyugtassatok meg léci:-)!
Válaszokat előre is köszönöm!!
Furcsa,hogy egy 13 éves lány nyugtat meg téged,de remélem ez nem baj. :D
Először amikor nekem felrakták az alsót,komolyan elkezdtem gondolkozni azon,hogy mi lesz velem később,ha most ennyire fáj??!2 hétig szenvedtem ,majd lassan elmúlt magától és mostanában szinte észre se veszem,kajálni is normálisan tudok vele,olyan mintha ott se lenne. Minden idő kérdése és hidd el, nem fog fájni,megszokod.
Szia!
Köszönöm aranyos vagy, számítottam rá, hogy fiatalabbaktól fogok tanácsot kapni:-)!
Két hét??? Jézusom akkor még van 12 napom fájni? Na azért az biztató, hogy majd elmúlik!:)
Szia! Gratulálok a babához, mindenekelőtt :)
Aztán, elmondom, hogy nekem hogy történik ez az egész.
Először, amikor feltették, úgy 3 napig fájt. Amikor először húztak rajta, akkor egyáltalán nem fájt, hazafele jövet a kocsiban Bake-rollst ettem, ami ugye nem egy nagyon puha dolog :D Most, ahogy másodszor húztak rajta, fájt kb. 1,5 napig, de fájdalomcsillapítót nem kellett bevennem.
Harapni nem tudok/nem merek, de a rágás hibátlanul megy :)
Szóval, azt hiszem ez is egyénfüggő :)
kedves kérdező!!!!
én is egy 13 éves lány vagyok nekem alul-felül van fogszabi 4 csontfogam húzták ki :SSSSS
én 3 hétig krumplipürén és hasonlókon éltem(ez idő alatt 6 kilótól szabadultam meg)
és igen minden hónapban lesz állítás után 1-2 nap amikor hasonlóan fogsz érezni mint most
mára tökéletesen megszoktam,nincs az evéssel se gondom:)
én szerencsés vagyok,mert elég hamar rendbe jöttek a fogaim:tökéletes a mosolyom:DDDDD
és 1.5 hét múlva megyek a dokihoz,hogy leszedje ezt a kínzóeszközt :DDD
úgyhogy nyugi te is túl leszel rajta
ui:gratula a babához
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!