Gyökérkezelés után (2. vizsgálat,1. volt a gykezelés) megnézte a fogam, és megint valamit "lereszelt", de írtó bűz jött ki. Mi lehetett az?
nekem amikor nyitva hagyta,akkor nagyon gennyes volt és kikellet úgymond szívogatnom a fogamból,hogy nehogy megint begyulladjon...undorító dolog de ezvan...
az a bűz,szerintem a fog...nekem is ez volt,amikor fúrta...
én valamit nem értek,hogyha gyökérkezelte akkor kéne ideiglenes tömést adnia márcsak azért is,hogy ne menjen kaja maradék a fogadba,vagy ne gyulladjon be,és hogy hozzászokjon a fogad...azt hiszem
nem vagyok fogorvos szóval nem tudom biztosra !
Egyébként mit mondott,miért hagyja így a fogad,mert nekem az asszisztens mindig megmondta,hogy mit csinált és hogy mit fog a következő időpontkor csinálni,meg hogy mossak nyugodtan fogat stb...
Már kifurta a lyukat még első alkalommal, utána feldugta a nyavaját aztán nyitva hagyta, rá egy héttel (azaz most) voltam megint.
Hát, azt hallottam, hogy van aki nyitva hagyja van aki nem,
én sajna nem vagyok ilyen kérdezősködő, pedig lehet jobb lenne.
na mind1, remélem nemsokára vége lesz ennek az egésznek...
írta, hogy ez a 2. vizsgálat volt, már megvan a lyuk:)
de hát nekem is mikor gyökér kezelte, rakott bele ideiglenes tömést. Nyilván sokkal gyengébb, mint a végleges tömés, puhább is marad, de legalább lehet vele enni.
Csak egy gyógyszeres vatta darabot tett bele?
22L
Hét előszőr csak lezsibbasztott, aztán fúrt, majd reszelt.
másodiknál pedig semmi vatta, max annyira hogy a pofazacskóm ne lógjon be nagyon :D szóval "kitömte az arcom. De semmi, reszelt kicsit, beletolt valami löttyöt ami bazirossz volt, aztán annyi, jöttem ki. 5 percet se voltam bent, :-\
18:13 vagyok
Hm.. hát ez érdekes. Magánorvoshoz jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!